Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśmaładziewczynkaaa

ZNAM PEDOFILA!!!!

Polecane posty

czy muszę tak zatytułować topic aby ktokolwiek mnie przeczytał bo wszyscy wolą głupie, nudne tematy a ja mam prawdziwy problem, dylemat.. mam taki "problem" ostatnio coraz więcej o tym myślę może w skrócie.. będąc dzieckiem spędzałam z koleżanką większośc czasu na pewnym placu zabaw, niedaleko domu, obok był mały lasek, który był położony w takim dole przez ten las biegła taka ścieżka, którą dobrze było widać z placu zabaw - i na odwrót na tej ścieżce, prawie codziennie pojawiał się facet, który patrzęc na dzieci obnażał się i wiadomo co robił pewnego dnia, za laskiem, na stacji kolejowej jeździłyśmy na rolkach - ja i ta koleżanka (miałyśmy może 10-12 lat) i ten "pan" podszedł do nas blisko, wpadłyśmy w panikę, uciekłyśmy na poczekalnię (mała stacja, były dwie babki w okienku, w kasie biletowej, które go nie widziały a nie wierzyły nam i nie pomogły) wkońcu sobie poszedł pamiętam jak się bałyśmy, strasznie.. jakiś czas temu, będąc w rodzinnym miescie widzialam tego "pana" rozpoznałam go od razu domyslam się w którym bloku mieszka, widywałam go już przez te lata kilka razy ostatnio zaczynam się zastanawiać czy nie powinnam mu czegoś powiedzieć gdy go spotkam? co jeśli on robi dalej takie rzeczy? co jeśi skrzywdził jakas dziewczynke? on wtedy podszedl do nas normalnie, bez krępacji tak strasznie się bałysmy, a te dwie su ki z tej stacji, z kasy nie reagowały na naszą panikę w ogóle czy jak go spotkam następnym razem powinnam mu coś powiedzieć? mam ochotę mu nazdać jak myślicie? mój mąż (jedyny, poza ta kolezanka, który o tym wie) powiedział ze jak go spotkam to mam uciekac, ze w żadnym wypadku mam nie mówic mu, ze wiem,ze to on itd

ja bym nie darowala sukysynowi jednemu!!! Farba by sie polala ze zboczenca

no ale co zrobić? mu powiedzieć, że go rozpoznałam? czy isc na policje?nawet jego danych nie znam! z tą kolezanka juz kontaktu nie mam, nie wiem czy by chciała zeznawać ehh:/

najgorsza jest ta świadomosc, ze on może dalej to robi? mieszkam 500km od rodzinnego miasta,wiec nie mam jak tego sprawdzić a jeśli to robi, jesli zrobi coś jakiejś małej dziewczynce? boje sie, ze nie robiąc niczego w tym kierunku - przykładam rękę do tego a z drugiej strony boję się tego szumu.. jak go pozwę do sądu,to będę musiała chyba wszystkim powiedziec o "tym" kurcze:( mam ochote mu nazdać, kopnąc go w du pe, napluć w twarz

jestem 500km od rodzinnego miasta, za granicą w dodatku nie wiem jak się nazywa :/

Gość qwerty222
Mam ten sam problem. Minelo wiele lat od tamtych wydarzen wiem ze oni sie nie zmieniają i krzywdzą dalej...Nie jestem bezposredia ofiarą ale to ktos dla mnie bliski, niestety ona nie bardzo chce zeznawac. Nie ma sposobu na skur......?

Nie masz dowodu, że ten facet to ten sam sprzed lat i to pedofil. Byłaś dzieckiem, dzieci widzą rzeczy straszniejsze niż są w rzeczywistości. Policja Cie zignoruję.

Gość U mnie w mieście byl
Kiedyś taki nienormalny chłopak i on zaciagal dziewczynki do smietnikow , tam je obmacywal ...itp rzeczy Ale w 90 latach umarł.

Gość halotuziemia
Zrob zdjecie typa i wyslij na policje anonimowo, ze np. wiesz, co robil kiedys i ze podejrzewasz, ze robi to teraz ale zrob to w miare profesjonalnie, bo jak wyslesz byle jaki liscik to oleją sprawe ja bym tak zrobila mozesz wyslac kilka razy albo go szpiegowac, ale to niebezpieczne