Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaa

Moja przyjaciółka mnie irytuje..

Polecane posty

Gość zdesperowanaa

Moja przyjaciolka ostatnio bardzo mnie irytuje. Kiedys byla inna. Nie byla taka popularna i pewna siebie. Nie jechala po nikim, no bo przeciez ''byla'' gorsza. Ostatnio sie zaczelo. Uwaza sie za najpiekniejsza i najfajniejsza.. wali mi jakies teksty typu, ze mam duze biodra. Raz przymiezalysmy okulary przeciwsloneczne, a ona stwierdzila, ze wygladalaby w nich lepiej. W dodatku wcale piekna nie jest. Rodzice daja jej na ciuchy, a w chacie ma brzydko.. Ma sie za pępek świata. Pelno dziewczyn wyzywa od brzydkich . za plecami oczywiscie, a sama tez idealna nie ejst. Denerwuje mnie takie zachowanie ! Co powinnam zrobic ? ;/

Gość nhngmfh
:D wyrośniesz z takich problemow z wiekiem:)

Gość zdesperowanaa
ale kurde. takie zachowanie irytuje ;// najezdza na wszystkich dookola. moim zdaniem na tych, ktorzy od niej wygladaja lepiej..a jak jakas idealna sie znajdzie to mowi, ze plaska. xd

Gość styka5
Miałam to samo i zerwałam kontakt po prostu, zaczęłam jej unikać, skończyły się tematy do rozmów choć wcześniej mogłyśmy gadać o wszytskim. Uważała że jest 'zajebista' -tak to jej słowa. Oprócz tego kazała mówić na siebie księżniczka, może w żartach może nie ale mnie to kurewsko zdenerwowało. A brzydka bardzo jest wg mnie bez tapety. Dziwną ma twarz tzn oczy jakieś nieproporcjonalne jedno mniejsze drugie większe, nos jak hamulec od karuzeli i chropowata morda :O

Gość zdesperowanaa
dziękuje. bez tapety też cud nie jestem, bo mam pryszcze ;) . ale walcze z tym. :P idziemy do innej szkoly. problem w tym, ze mamy wspolnych znajomych, a nawet wspolną przyjaciolke.. -.- z ktora ide do szkoly. ktos jej powinien przygadac. nawet ta druga przyjaciolka powiedziala, ze ona zdecydowanie przecenia swoj wyglad i figure [ktorej nie ma niewiadomo jakiej xd.] ps.:nie. nie jestem zazdrosna. mam tez swoich kolegow, kolezanki i znajdzie sie ktos komu sie podobam. mam tez cycki. xd

Gość zdesperowanaa
aha. cyferka w e-mailu to nie moj wiek, zeby nie bylo xD

Gość zdesperowanaa
ponawiam. :)

Gość Arlaa;)
Kopnij w dupe taką przyjaciolke... ; //

Gość zdesperowanaa
@up . okazuje sie, ze wkurza juz wiecej osob. mówią, ze uwaza sie za 'księzniczke' ... i taka jest prawda ;/ co mam z nią zrobic ?

Gość OneTwo
A fajne masz te biodra ?

Gość zdesperowanaa
ta. xd spoko zartuje, kwestia gustu. nie o tym. pytanie bylo inne.. ;/