Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeberaaa

Seks bez zabezpieczenia dzien przed okresem.

Polecane posty

Gość zeberaaa

mam takie pytanie do Was bo jestem w totalnej kropce Spozniala mi sie trzy dni miesiaczka...Wczoraj kochalam sie z moim facetem bez zabezpieczenia no i niestety stalo sie,skonczyl we mnie... Rano dostalam upragniony okres. I teraz sie martwie że może być wpadka,kolezanka mnie pociesza że dzien przed okresem napewno mialam dni nieplodne i nie mam sie czym martwic,lecz ja sama nie wiem czy ma racje jesli ostatnio mialam nieregularne miesiaczki... Jak myslicie,jesli ktoras z Was moglaby odpowiedziec bede bardzo wdzieczna.

Gość buagahahaha
:O

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma szans na ciaze

Gość zeberaaa
No mam nadzieje...Bo roznie bywa jesli ma sie nieregularne miesiaczki...I jednak sie obawiam ...

Szansa jest - bo szansa zajścia w ciąże jest nawet PODCZAS okresu - nikła ale teoretycznie jest ;] Jeśli dostałaś okres a nie jakieś pojedyncze krwawienie to nie masz się co martwić.

Gość zeberaaa
Taaaa niby tak...Tylko ze jesli bym wczoraj zaszla w ciaze ( pfu,odpukac masakra ;/ ) to okresu bym nie dostala przeciez dopiero za miesiąc...A teraz chyba normalnie :( Sama nie wiem co mam myslec... Mam nauczke i tyle,ah ta moja głupota...