Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipan3

Czy to są 1 objawy ciąży ?

Polecane posty

Gość Tulipan3

Stosunek uprawiałam ost w nocy z 30 kwietnia na 1 maja ( nie wiem jak okreslisc dokładnie) był to mój 3 dzień miesiączki seks był bez zabezpieczenia . Dzis jest 13 i w tym tygodniu ( chyba od środy) czuje napięcie macicy i jest powiększona i twrda . Czuje jak mnie boli i czasami zrwie. Cały czas ją czuje nie wiem jak to opisać . mam też temperature ok 37 stopni a nawet i kilka kresek więcej. Wystarczy ze cos wypije i za niedługi czas musze isc sie wysikać tez kurde jeść mi sie chce często ale nie tak bardzo. Czasami jak siedze i wstane to kreci mi sie w głowie. Czy może byc to ciąża ? Tak wiem zrobie test ale chce dowiedziec czy moga byc to juz pierwsze objawy ?

matko pierwsze objawy ciązy w czasie kiedy ma przypadać owujacja :P

Gość jhydjjbvg
to może być owulacja lub jakiś stan zapalny, za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Okres miesiączki jest względnie niepłodny.

Gość Tulipan3
Liczyłam na poważne odpowiedzi. Moze ktoras z was miala tak wczesne objawy ?

Gość buagahahaha
:o

Gość Tulipan3
tak szczególnie jak CI prz*pierdole!

Gość jhydjjbvg
piszemy :) owulację najprawdopodobniej masz :) nie jesteś w ciąży

Gość Izabela w portki strzela
nie jesteś w ciąży. o wiele za wcześnie na jakiekolwiek objawy! ja pierwsze objawy miałam 7-8 tc przy tej w której jestem, a w poprzedniej żadnych objawów po za brakiem miesiączki

"Wystarczy ze cos wypije i za niedługi czas musze isc sie wysikać tez kurde jeść mi sie chce często ale nie tak bardzo." tak, tak czeste oddawanie moczu na tym etapie "ciazy" jest normalne:D zal

o co Ty się martwisz? ja też ostatnio się kochalam w nocy z 30 kwietnia na 1 maja i to był ostatni mój stosunek z partnerem,-OD TAMTEJ PORY MAM SCHIZĘ NA MAXA..... BO TRWAŁ TEN STOSUNEK zaledwie 2 minuty bez prezerwatywy, tak ot sobie na chwilkę aby się rozgrzać.. i co? spóźnia mi się 5dni okres do jasnej **olery, niektórzy się nie zabezpieczają WCALE I MAJĄ TO GDZIEŚ, A JA UWAŻAM I CHWILĘ W DNI NIEPŁODNE SIĘ KOCHALISMY BEZ W WYTRYSKU RZECZ JASNA, BO TO BYŁ PRZECIEŻ SAM POCZĄTEK ZBLIŻENIA, I NERWY MNIE WYKAŃCZAJĄ......