Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljnwfklnkw

Nieprzyjemny zapach z ust... co to może być?

Polecane posty

Gość kljnwfklnkw

Nigdy nie miałem tego problemu. Zęby mam zadbane i zdrowe. Używam nici dentystycznej i bardzo często je szczotkuję. Ostatnio uległem pewnemu wypadkowi w wyniku którego ułamał mi się praktycznie całkowicie ząb (4). Stomatolog odbudował mi go na korzeniu, wkręcając jakiś metalowy ćwiek i dokładnie od tego dnia mam nieprzyjemny zapach z ust. Jest to strasznie uciążliwe, nie wiem czy ten ząb może być przyczyną? (korzeń jest zdrowy, nie mam też zaczerwienionego dziąsła)

Gość fgjdifdfdfd
psuje ci się kieł idź do innego stomatologa

Gość kljnwfklnkw
W dodatku na tym zębie widnieje czyjaś podobizna.:o Coś jakby Stalin lub Hitler,ale nie jestem pewien.:o W nocy wydobywa się z niego taki dziwny odgłos,coś jakby krzyk płaczącej dziewicy.:o

Gość kljnwfklnkw
Spermą Hitlera? :o

Gość hbekbfffffffffffffffffffff
Nieprzyjemny zapach z ust to wynik wielu np wewnętrznych chorób, zaburzeń odżywiania itd, natomiast jeżeli nie miałeś nigdy tego problemu, pojawił się on w dniu zrobienia zęba, to 100% on jest przyczyną

Gość kljnwfklnkw
Żołądka Stalina ? :o

Gość kkolkaaa
tez tak mam na sztucznych zebach i zastanawiam sie skad to smierdzi zeby zdrowe.

Gość kljnwfklnkw
Może Ci się uplęgła Trzecia Rzesza na dziąsłach.:o

Gość kljnwfklnkw
Sorki za podszywy, ale nie chce mi się zaczerniać. Problem żołądkowy raczej odpada, bo chyba nie występuję tak z dnia na dzień?

Gość kkolkaaa
ale ten zapach nie jest z zaladka tylko ewidentnie z dziasel, jak je nacisne i dotkne to smierdza mi palce.

Gość kljnwfklnkw
No to mówię - Trzecia Rzesza.

Gość kljnwfklnkw
kkolkaaa walczysz jakoś z tym? Mi wokół tego zrobionego zęba osadza się taki biały osad eh...

Gość przy zatokach
przy zatokach tez jest bardzo nieprzyjemny zapach z ust. Moze masz z numi problem?

Gość kljnwfklnkw
Może to serek spod napleta? Sam już nie wiem...

Gość kljnwfklnkw
Nie mam zatok.Wycięli mi w dzieciństwie.:o

Gość kkolkaaa
no własnie nie walcze. Może i powinnam sie wybrac do dentysty, bo wiem ze zaopach smierdzacy ewidentnie z dziasel. jak cwsto myje zeby, jej gume do żucia to ta nie czuc. najgorzej rano, juz myslalam nawet e mam candide, jadlam antybiotyki ale nie pomoglo.

Gość kkolkaaa
klawiatura nawala, sorki :D

Gość kljnwfklnkw
przy zatokach: nie sądzę. Miałem świeży oddech, babeczka zrobiła mi zęba i na wieczór tego samego dnia miałem kapcia w buzi... czy możliwe jest, że np go źle odbudowała?

Gość kljnwfklnkw
To strasznie uciążliwe! Jestem zadbanym facetem, a o zęby dbam w szczególności, a tu od dwóch miesięcy ten oddech:/ aż wstyd

Gość kkolkaaa
wydaje mi sie ze nie sczelne zabki mamy i tyle. tam wkradza sie pokarm i smierdzi

jest mozliwos infekcji...moze to byc zab jak rownez watroba itd...zrob analizy krwi...

Gość soryr, ze na ogolnym
o kurde, ale lipa. tez nie znosze tego smrodu. sama dam o jame, al jak sie z niekorymio pogada, to az sie odechciewa rozmowy:O idz do tej babkii powiedz, pewnieto ten zab

Gość exit110
Po kilku latch obserwacji mojej dzieci siebie i męża wiem, że nadpobudliwość u dzieci , nerwowość, kłopoty w nauce - koncentracja, zgrzytanie, złe sny, krosty na pupie, osad na zembach, psujące się zemby, czerwone pieprzyki, kaszel równiez szczekający, w nadmiarze kichanie i bekanie, popękane naczynka, nadmierna otyłość, chudość, podsiniałe oczy, krosty - są od pasożytów. Nie wszystke te obajwy muszą występowac jednocześnie. Dzieci mają coraz więcej tasiemczyc (zbiorowe żywienie w szkołach, przedszkolach, psy i koty). Na tasiemca możecie kupić lek Yomesan/Niclosamide z aptek internetowych za granicą. Bez recepty. Vermox też kupicie . Mi zniknął NIEPRZYJEMNY ZAPACH Z UST, krosty, łamliwe paznokcie, grzybica między palcami u nóg, kamień nazębny, mąż mniej chrapie i mówi, że ogólnie czuje się jakis lżejszy... Dziecko brało zentel 3 dni // 2 tyg. przerwy // Vermox 3 dni //. Nic nie znalazłam w kupie.// znów 2 tyg przerwy i zastosowałam powyższy przepis u swojego dziecka przez kilka dni, potem podałam mu Vermox (ciągle stosując sok z czosnku) i to co zobaczyłam w kupie to był szok... Musicie ostrożnie przeprowadzać odrobaczanie gdyz bardzo silnie zarobaczony organizm może nie poradzić sobie z toksynami po robalach, tzw wstrząs anafilaktyczny. Jedzcie dużo ogórków kiszonych, kapusty kiszonej, cytryny. Robaki uwielbiaja zakwaszony organizm, a nie znoszą środowiska zasadowego. leki, farmaceutyki pomagaja tylko wtedy kiedy wspomagamy je naturalnie, nie jemy słodyczy, mąki itp....Lekarze próbuja wmówic nam rózne choroby, nie wierzcie we wszystko co usłyszycie. Nieświeży oddech prawdopodobnie = TAsiemiec. Kupcie Niclosamide / Yomesan najlepiej 2 opakowania bo nie zawsze jedno wystarcza. Poczytajcie o tym leku w necie. Kupcie w aptece on line, za granicą, holandia, niemcy, belgia. Chyba, ze macie kogoś znajomego za granicą. Dobrze tez podac pozostałym członkom rodziny...W Polsce lek nie jest dostępny, zakazany przez Ministerstwo Zdrarowia. A ludzie chodzą do lekarzy. Ci diagnozują coraz to nowsze jednostki chorobowe (wrażliwe jelito, Halitoza itp.) tylko nikogo nie mogą wyleczyć i tak dorabiamy koncerny farmaceutyczne dokupując kolejne dawki leków które zamiast leczyc czyszczą am portwel i powodują kolejne dolegliwości. Jaki mieliby z nas pożytek gdyby szybko nas wyleczyli !?? Mi pomogła w diagnozie Wega Medica w Warszawie, ale od dawna podejrzewałem, że to moze być tasiemiec. Powiedzieli, jaki lek kupić....

Gość alerts
tasiemiec karłowaty