Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dreamboat

Zerwalem znajomosc z dziewczyna z dzieckiem

Polecane posty

Gość Dreamboat

Teraz nie jestem pewien czy dobrze zrobilem.Na poczatku znajomosci nie wiedzialem o dziecku ona tez sie nie kwapila mnie o tym infirmowac dopiero na 4 randce poszlismy i patrze a tam bobo... Pytam sie a czyje to ona mowi ze jej... Pierwsza mysl no kurwa tak sliczna dziewczyna a juz ma dziecko:-( w kazdym razie na tym spotkaniu sie skoczylo.Jakos nie moge sobie wyobrazuic opiekowac sie okazywac uczucia etc calkiem obcemu dziecku... Dziewczyna naprawde ladna i interesujaca alee... Urwalem kontakt ona dzwoni wysyla sms i sam nie wiem moze powinnienem sie odezwac. Jak myslicie? Dodam ze ona ma 22 ja 24

Gość ladnie cie zrobila
ciesz sie, ze nie czekala z ta informacja az sie zakochasz

Gość Anonim@
Wez nie pierdol ze przegra życie ja tez mam z kim innym dziecko a z kim innym zyje i zyjemy dobrze a dziecko niczemu winne tyle ze ja przed swoim teraz mezem nie ukrywalam ze jest mam dziecko i zaakceptował ja i kocha jak swoje

Gość Anonim@
Fakt jego starzy moi teście nie potrafią tego zaakceptować ze mam dziecko i mala traktują ozieble ale maja nauczkę za to ze ich córka nie moze miec dzieci a tak by bardzo chcieli

nic nie przekreśla ułożenia sobie życia z kobietą mającą dziecko - jeżeli jest tego warta , daj je to , czego nie dał biologiczny tatuś...

Mnie się wydaje, że świetnie poradziłabyś sobie z tym dzieckiem - mniej więcej ten sam poziom zaprezentowałeś znikając bez słowa. Tak ciężko jest odpisać na sms'a i powiedzieć, że nie jesteś zainteresowany?

tylko jeżeli nie potrafisz zdobyć się na jakiekolwiek uczucia względem dziecka to lepiej napisz jej prawdę i nie odzywaj się

Zrobiłeś oczywiście źle bo powinieneś porozmawiać z nią

Gość Dreamboat
No w sumie racja zaraz napisze smsa myslalem ze brak kontaktu to wystarczajacy znak braku zainteresowania

Gość Anonim@
Ogolnie to paskudnie zrobiłeś po świńsku ale nie wiem widocznie ja trafiłam na zajebistego faceta mam szczescie bo jak ktos by mi tak zrobil jak ty jej już bym wiecej sie z nikim nie umówiła w zyciu

Wiesz co, nawet Rdzenni Amerykanie lepsze znaki sobie wysyłali. I ja się dziwię, że kobiety na mężczyzn narzekają...

Hmm ale tak się nie robi , jeżeli stwierdziłeś ...że nie podołasz zaakceptować tego dziecka w związku ...to powinieneś z nią usiąść i porozmawiać , zapytać dlaczego od początku tobie o tym nie powiedziała i wytłumaczyć jaka jest twoja postawa względem tego wszystkiego :)

Gość Dreamboat
Anonim@ Noooooo tak straszna krzywde jej wyrzadzilem chyba mogla mnie poinformowac a to sprawa by byla jasna a nie ta nic postanowila mi zrobic suprise

Przecież to było 4 spotkanie, na czole miała sobie napisać, że ma dziecko?

Gość Anonim@
Z drugiej strony to ona powinna powiedziec o tym odrazu ze jest malenstwo przeciez to logiczne ze jeśli byscie sie dłużej spotykali to by wkoncu wyszlo ze jest małe powinna powiedziec na poczatku a ty mogłeś jej chociaz powiedziec ze dziecko jest i nie jestes w stanie ogarnąć tego a zresztą nie wiem

Mogła mu powiedzieć nie tyle od razu co przed spotkaniem z dzieckiem (przecież nie przedstawiasz się mówiąc: hej, jestem zośka, mam 22lata i dziecko), ale on też mógł jej od razu powiedzieć, że nie chce się w taki związek angażować. zranić jej pewnie nie zranił, to tylko 4 spotkania, ale bardzo chamsko potraktował.

Gość Dreamboat
No na czole nie ale jak sobie rozmawiamy ona mowi ze ma zle wspomnienia po porzednim zwiazku ale slowem sie nie zajaknie ze ma bobasa to sory...

Takie informacje zawsze się dawkuje, błąd popełniła nie mówiąc Ci przed bezpośrednim spotkaniem z dzieckiem. Możliwe, że nie chciała wdawać się we wszystkie szczegóły nieudanego związku od razu.

Gość Anonim@
Nie wiem zle tak wyjść i nawet słowem nie powiedziec a ty mowisz ze odrazu nie bedzie mowic ja odrazu powiedzialam i powiedzialam ze albo akceptuje mnie i moje dziecko albo żegnam bo po co robic sobie nadzieje i jesteśmy małżeństwem piękna historia :-) ale to zależy od człowieka

Gość a ja ciebie rozumiem
nie wiąż się z kobietą z dzieckiem bo to większy obowiązek dla ciebie, nie kazdy chce łożyc na nie swoje dziecko i je wychowywać a także poswiecać wolny czas dla niego, rozumiem cię bo ja tez tak nie chcę, pragne swojego dziecka z ukochaną osobą a nie wychowywać nie swoje, mam takie prawo i Ty też, powinieneś wytłumaczyc to tej dziewczynie i nie wiazać sie z nia na siłę

Gość Anonim@
Z drugiej strony nie ma co sie dziwić ze sie przestraszył bo mu nic nie powiedziała każdy człowiek jest inny

Gość Dreamboat
Fawila dziecko to dla Ciebie szczegol???? Hmm dla mnie to istotna informacja ale spoko:-)

Gość Anonim@
Moj mąż nigdy nie powiedzial ze mala jest moja mowil zawsze nasza córka...ale tez jest to ze poznaliśmy sie jak mała miala zaledwie 2mies i od tamtej pory jesteśmy razem i ona nawet nie wie ze ktos tam taki jest ,,trzeci,,

Gość Anonim@
Dziecka nie mozna nazwać szczególem bo to jest istota ktora czuje jest chce byc kochana itd

Chodziło mi o detale poprzedniego związku. Zazwyczaj ludzie bardzo wypytują czemu ktoś się rozstał z ojcem swojego dziecka, na pierwszych randkach nie miałabym ochoty opowiadać życiorysu.

Gość ja pierd...
poinformuj ja, ze nie widzisz sensu kontynuowania tej znajomosci i tyle. nie uciekaj jak tchorz, bez slowa wyjasnienia!

Gość do Anonim@
nie oszukuj sie ze towj maz kocha twoje dziecko jak swoje. Jesli nie macie wspolnego to moze gada tak byle by gadac, ale jak urodzi sie jego z krwi i kosci to wtedy zrozumie ze cudzy bachor nigdy nie bedzie tak wazny jak jego dziecie.

Uważam, że nie ma sensu panikować tylko dać sobie i jej szansę i spotykać się dalej. Przecież nikt Cię do niczego nie zobowiązuje. Kilka spotkań nie świadczy o tym, że masz zostać zastępczym tatą. Niektórzy myślą, że jak kobieta ma dziecko to od razu łapie w sieć pierwszego lepszego faceta, żeby go uziemić. Nie uciekaj chłopie tak prędko. Daj sobie trochę czasu i utrzymuj kontakt. Jeśli dalej nie będziesz czuł się w tej roli, wtedy powiesz prawdę i zrezygnujesz. A być może będzie tak, że, kto wie, zdołasz pokochać ją i dziecko.

Gość Elliot
A co miała zrobić?? Na pierwsza randkę przyprowadzić dziecko..? Dopiero wtedy by Cie przestraszyła.. A czy kobieta z dzieckiem już nie ma szans na szczęście i miłość..?? Może została porzucona.. czuje się skrzywdzona.. i nie chciała od razu się z tym obnosić..