Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tralalalalawe

głupie suuczki

Polecane posty

Gość tralalalalawe

Przyszła kidys do mnie znajoma mojej mamy, z lat szkolny, ze swoja 18 letnia corka, pozyczyc sukienke jej na studiowke, a ze miałam swoją do slubu skromną i nie cała białą, ale kolorową ekstrawagancją, nie jakas tam bezę, wiec zaproponowałam jej, ze jej moją slubna pozyczę(choc ciezko mi było jej pozyczac, bo jakis sentyment jednak -to suknia slubna) No, ale one tez zwrociły włsnie tylko na ta sukienke uwage , choc miałam inne do wyboru, wiec nie odmowiłam.Jej coreczka, przymierzyla sukienke!!i pasowałą jej idealnie, ma takie rozmiar jak ja choc jestem od niej 5 lat starsza.Ta matka powiedziała, corce.. idz do ERYKA ZROBIE WAM KOMORKą ZDJECIE razem:....,Eryk to moj mąz,!!Moj maz sie zdzwił, bo słyszał to rozmowe, powiedział, ze raczej nie chce sie fotografowac z Kaska jej corka...bo to bez sensu, w dodatku kiedy ona jest w mojej sukni slubnej, ja tez powiedziałąm ze sobie nie zycze takich fotografii, po co to komu? A ta jej matka do mnei z wyrzytem?zazdrosna jestes?o moja corke?tak?bo młodsza? a ja mowie nie nie jestem!!ale to jest moja suknia slubna i nie chce zeby ktos ja profanował, a po co Kasce zdjecia z moim mezem???? ? a jej matka sie obraziła "jak nie to nie" Moj maz jak wyszły, powiedział, ze sa dziwne i ze mam ich nie przyjmowac juz i im nic nie pozyczac!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować