Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchomor czerwony

zastanawialiście się dlaczego faceci

Polecane posty

Gość muchomor czerwony

odchodzą od kobiet lub biorą się za inne ? to dlatego, że każda kobieta jest atrakcyjna tylko do czasu , a potem staje się nudna i rutynowa i taka jest każda z natury

Gość do juan de marco
po prostu jeszcze się taka nie urodziła, co by po jakimś czasie o ślub i dzieci nie wolała

Gość muchomor czerwony
do juan de marco bo one myślą , że jesteśmy ich własnością jak rzeczy

Gość Zinnka
A wiecie, dlaczego kobiety odchodza do innych? Bo nie sa wasza wlasnoscia:)

Gość 4434343
Ale to logiczne przecież. Z facetami dzieje się dokładnie to samo - po czasie stają się raczej kimś z rodziny, a nie obiektem seksualnym. Ja mojemu mężowi powiedziałam jeszcze przed ślubem "Jeśli kiedyś mnie zdradzisz, nigdy mi tego nie mów. I pamiętaj, żeby nie przyszło ci do głowy, żeby odchodzić do jakiejś laski. Rozumiem - jednorazowy seks, ale nie bądź taki głupi, żeby zostawiać rodzinę".

Gość Zinnka
Hm...fajnie mu powiedzialas, ale naprawde sadzisz, ze to cos da? przychodzi trudny wiek, albo zaczyna dzialas chemia i klops. zadne takie slowa i zadne przysiegi nie maja wtedy znaczenia.

Gość 4434343
Nie wiem, nie mam pewności. Uważam że jest rozsądny. Często rozmawialiśmy np. o dzieciach z rozbitych domów, widzieliśmy takie przykłady. Jest to odpowiedzialny i dojrzały facet. Wiem, że może się zdarzyć pozamałżeński seks, nie jestem taka głupia by wierzyć że na pewno nigdy, zwłaszcza że zdradza ponad 80 % facetów. Ale wierzę że nie zostawi rodziny.