Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracy sie nie boje

Ludzie, jak sie dorobiliscie ????

Polecane posty

Gość pracy sie nie boje

Proszę, chce wiedziec... nie mogę zyc tak jak zyję, na czym zaszliscie tak daleko? wiem, ze brzmi to jak desperacja nastolatki...ale tak nie jest, brakuje mi najwazniejszego- pomyslu i chyba pieniedzy!!! chociaz znajac mnie z tym drugim moze bylby i mniejszy problem o ile kwestią jest kilkanascie tysiecy, nie miliony! :P

Gość pracy sie nie boje
czyli niby nikt na kafe sie nie dorobil? a w topikach o zarobkach tyle wpisów,że ludzie zarabiają powyzej 10 tysiecy :O 🖐️

Gość Dreamboat
Slyszalem ze mozna sie dorobic na robieniu lasek ale nie jest to potwierdzona info nie mam tez doswiadczenia ale proponuje sprobowac:-)

Gość głownie na pracy mąza za
granica ( pracowal w miedzynarodowej firmie )-cięzkiej, wymagajaca wysokich kwalifikacji i bardzo odpowiedzialnej.

Trudny temat. Trudna droga przed Tobą. Aczkolwiek wszystko leży w naszych rękach. Wymienię w punktach: 1. Zamiast prowadzić typowe życie nastolatki- uczyłam się, rozwijałam hobby, interesowałam się wieloma dziedzinami 2. Studia. 3. ZERO balang. 4. Inwestycja w pogłebianie wiedzy : 3 języki obce. 5. Dobra praktyka. 6. a).Błysk w oku, miłe usposobienie, cięta riposta- manager zespołu. b). Dążenie do celu, ukierunkowanie na sukces - kierownik oddziału c). Głowa na karku, dyscyplina, samodzielność w działaniu- dyrektor oddziału d). + jeden rok - dyrektor zarządzający I pensja 10,000 tak jakbyś chciała baaaardzo realna :)))) Życzę powodzenia.

Gość ja mam wujka
a wujek ma układy w rządzie trzepię 20 tys. na miesiąc w PAŻP i dodatkowo 200 tys. rocznie za prace zlecone jakoś się kręcie, ale mogłoby być lepiej

Gość zawodowiec****
Ja mam skończoną zawodówkę,zrobiłem prawko C+E i mam 3500-4000 na rękę,darowałem sobie szkoły,studia i te sprawy i tak bym nie wyrobił w pracy za biurkiem czy w ogóle z ludźmi,nie potrafię pracować w zespole,jestem typem samotnika i nie przepadam za towarzystwem ludzi.Jak moi koledzy kończyli studia ja już miałem 2500 na rękę.Kocham podróże i tylko w takiej pracy czuję że nie pracuję.

Gość 0-897609
pytasz tutejszych nieudaczników jak się dorobić????:D:D

Gość nojaknojak
dobre studia +dwa jezyki obce+ praca dorywcza przez liceum + praca przez cale studia . Zaczynalam jako barmanka na nockach , przeszlam do menagera calej knajpy w ciagu 3 lat studiow . Po studiach praca przez rok za granica i w polsze od szergowego pracownika(duzo kursow doksztalcajacych) po glownego menagera projektow w miedzynarodowej firmie . Na reke w wieku 28 lat - 16 tys :P jedno co ci moge poradzic to zasuwac od najmlodszych lat , zdobywac doswiadczenie , duzo kursow doksztalcajacych, znajomosc jezykow, trzeba byc obrotnym jednym slowem

Gość zauroczona:):)
zbieralem makulature, tyle lat nauki nie poszlo na marne

kosiłem trawe a krowa zeżarła

Gość szszszszczaw
a po cholere to się dorabiać , gromadzić , być niewolnikiem swojego majątku, czy to wszystko nam naprawdę do szczęścia potrzebne? ludzie się moszczą na tym świecie jak by mieli 300 lat żyć

Gość szszszszczaw
ooo dopiero zauważyłam że wy też nie śpicie :) :)

zbierałem piasek i zbudowałem se dom z piasku moja stara boi sie ze jej sie na leb zawali

Gość :D:P
:D

Gość dgvfdgfg
niestety wiekszosc dorobila sie na swoich starych albo znajomosciach:)

Gość gość
Mam łatwy sposób na dorobienie się:) proszę podać adresy mail to prześle dalsze informacje Pozdrawiam Sławomir Durkiewicz

Gość gość
to m ój ymeyl locio26@wp;pl