Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa00000000000

dlaczego jestem sam?

Polecane posty

Gość jaaaaa00000000000

witam, mam 19 lat i nigdy nie mialem dziewczyny. Ba, nie utrzymuje kontaktu z żadną dziewczyną. Nie wiem czemu jestem cały czas sam, nie mam nawet koleżanki. Jestem wysportowany, postawny, mily, nie jestem iprezowiczem, nie pale nie pije, cwicze i w ogole nie wiem co jest nie tak :/ Brakuje mi czasem dziewczyny u boku... W centach handlowych wymienie jedynie spojżenia z jakąś dziewczyną i nic wiecej, zero, juz mnie to powoli przytłacza. help :(

a mówic umiesz? . jak trafiłam na niemowe to sorry .

Gość sabbaaaaaa
jak sie oceniasz ? na przystojnego ? moze to ma znaczenie albo raczej to ze jestes nie smialy .. bo tak sadze ze jest

Gość sabbaaaaaa
jak bys byl smialy to bys problemy nie mial , zacznij pisac z kims na stale na gg i sie spotkaj , zacznij myslec jak tu kogos poznac a nie tylko spojrzenia

Gość sabbaaaaaa
do dziewczyny musisz wyciagnac reke ty pierwszy , jak sie na to nie zdobedziesz to mozesz czekac nie wiadomo ile az trafi ci sie smiala co sama do ciebie zagada czy napisze

Gość sabbaaaaaa
wogle ogarnij sie idz na jakas impreze , jak nie masz kolezanek wez kumpli i cos szukaj wymien nr telefonu popisz sms i moze kiedys cos. oczywiscie musiesz troche wygladac jak chcesz na dyskotece upolowac laske

Gość jaaaaa00000000000
uważam się za przystojnego, jednak nie jakiegoś lalusia na żel z dyskoteki i postawionym kołnierzyku, to zupełnie nie ja. Nie wychodze ze znajomymi na żadne imprezy itp., jakoś mnie to w ogóle nie bawi. Nie podchodzi mi jakoś zagadywanie do dziewczyn spotkanych na ulicy

Gość jaaaaa00000000000
nie wiem, jakiś staroświecki jestem ale nie chce szukać dziewczyny po dyskotekach, w ogóle nie chciał bym dziewczyny która by co sobote latała po dyskotekach, jakoś nie mój typ. Wyglądać tzn? Wygląd ala strojenie się w okularki żemyki itp gowna odpada nie pajacuje :) a co do samego wygladu to silowo cwicze juz pare dobrych lat wiec tu problemu nie mam, chucherko nie jestem

Gość laulenka
dziewczynom podobają się pewni siebie faceci (ale tak umiarkowanie) i jednocześnie z dystansem do siebie... Ty tego nie masz, ale możesz zacząc miec:)

Twoj czas jeszcze nie nadszedł Ja mam 29 lat i też nie miałem jeszcze dziewczyny ale to się niebawem zmieni bo to takie jest przeznaczenie

Gość sabbaaaaaa
wiec powiem tak nie maial pewnosci siebie ale dzieki gg juz mam tak poznalam mojego misia , z nudow napiasalam do neigo 7 lat temu a od 5 lata i 7 miesiecy jestesmy razem . jak widac po datach troche to trwalo zanim razem zaczelismy byc ale nie zmienila bym nic . Choc moze ktos powiedziec ze zwiazki przez neta poznane sa plytkie itd . wisi mi to . Jestem szcesliwa, i radze tego szczescia szukac jesli nie jestes typem pewniaka to zmien to choc troche

Gość Jest tu ktoś jeszcze?i
A jakie masz zainteresowania i wymagania odnośnie dziewczyny?

Gość mycha_Hehehe
chodz do mnie to juz sam nie bedziesz :D:D

Gość A ja mam takie pytani.e
Skąd jesteś? I jw jakie masz wymagania? Bo moze tu jest problem?

Gość Upppp5
Up

Gość Tez jestem sama i tez
Nie wiem czemu

Gość gość
A ja zacząłem używać najskuteczniejszych feromonow na rynku z pherowin.pl i nie mam już kłopotów z dziewczynami. Rzeczywiście dają radę. A do 23 roku życia byłem prawiczkiem....

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.