Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola na fioła na 69

hej.. jak myślicie panowie?

Polecane posty

wczoraj sięjeden oddawał.. ale przyznam szczerze.. doszłam na tym wirtualnym sexie.. i dziśteżmam ochotę.. dobrze, że wróciłam z tej imprezki, bo była zamuła... ale nie zasnę jak nie zrobiętego rączką.. nie mam nic innego.. gośka ma mój wibrator.. już od kilku dni.. i nie chce mi oddać ;)

Gość Vampires
polecam real sex anie wirtual

ja teżchcęreal sex.. ale na razie dotykam ją własną rączką.. bo ten koleś co mnie dziśchciał poderwać.. heh.. nie dałabym mu swojej małej... nie podobał mi się... był miły.. ale pierwsze co zrobił to głaskał mnie po udzie.. niestety:) nie mój typ.. wolałabym prawdziwego faceta, który bierze mnie od tyłu jak kotkę i ujeżdża głęboko.. aj.. kto mniee tak podkręci, żebym chociażsama mogła.. Aha! Gośka wariatko! Oddaj mi mój wibator! :D

więc dziś skazana na własne fantazję? oj wy faceci... Nie doceniacie potrzeb kobiety.. a moja mała jest taka gorąca... wstyd przyznać ale od 7 tygodni zabawiam się sama.. i mimo, że chciałabym go w sobie poczuć to jednak paluszki też potrafiącuda.. tylko Gośka diablico! miałaś być na forum wieczorem! I kiedy mi oddasz mój wibrator? Wariatka z Ciebie:P pewnie się zabawiasz teraz moją zabawką, a ja mam tylko palce.. Ja Ci dam :)

Gość JozinH@WD
violaa, napisz na gg. 20720473, to cię tak wirtualnie zerżnę że w realu poczujesz!!

na pierwszej stronie posta masz moją cipeczkę.. wczoraj trochę wypiłam i sięzdecydowałam pokazać. .więć powiedz czy Ci się podoba, bo nie wiem czy byśchciał.. mam nadzieję, że nie jest najgorsza.. w życiu widziałam tylko cipkę gośki, mojej przyjaciółki i nie mam w tym rozeznania.. więc lepiej powiedz od razu.. a jest mokra.. uwierz

chociaż słabe te zdjęcie.. bo jedną ręką rozchylałam, a drugą trzymałam telefon i tak zrobiłam.. ale jużpo nocy nie będę fotek cykała.. jutro rano jak wstanę to ją sfotografuję tak, żeby było na co popatrzeć..

Gość JozinH@WD
Cipka zacne, jakość taka sobie, ale widać co nieco :D Mam nadzieję że już jesteś mokra , i wilgotna :D

Gość JozinH@WD
A ochotę mam, oj mam :D

Gość staromłody
ta cipka juz byla chyba kiedys na tym forum ;>

Gość JozinH@WD
na szczęście przy niej nie waliłem, czekam aż napisze :>

wiesz.. ja wczoraj tu siedziałam i pisałam.. a byłam po kilku drinkach i doszłam bawiąc się niątroszkę.. Moja kumpela Gosia "samosia" później u mnie była i pisała, a ja się masturbowałam.. a dziś też siedzę w domku.. na imprezie jakiś chłopaczek podbijał ale mnie nie kręcił i jestem już w domu... jest mokra.. bawię się nią... dziśmam nadzieję też dojść tak jak wczoraj... inaczej bym tu nie pisała.. a Gośka wariatka ma mój wibrator i ani myśli mi oddać.. ale cóż.. czego sięnie robi dla koleżanki.. chociaż ona chyba poszła się z kimś umówić i pewnie teraz ma języczek w kroczu.. dopytam ją zaraz przez tel.. niech nie będzie samolubna.. bo ja tu płonę, a ona się pewnie zabawia.. głupio, że tak pisze.. wstyd :P ale to mnie podnieca wiesz... i powiem Ci, że mam już paluszka w środku.. aha. i dzięki, że Ci się podoba moja cipeczka.. miło ;*

Gość JozinH@WD
a to kurwa jedna pewnie to jakis tranzwest zajebany kij ci w cipochuja śmieciu

Gość łącznościowiec
nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie ;P

angells :) heh :) pamiętam to.. nie było to tak dawno... taki sobie wymyśliłam nick... heh:) angells.. Od Ania.. Tak mam na drugie z bierzmowania.. Violetta Anna :) to chyba nie złe sobie wybrałam imię? Anna zawsze mi się podobało.. nawet pamiętam jak wtedy pisałam.. to było pierwszy raz na tym forum... ale chłopcy nie byli mili.. w sumie to chyba moja mała się nie podoba.. szkoda.. myślałam, że nie jest najgorsza.. z adjęcie jest ogólnie z grudnia.. a marzec był chyba wtedy jak tu na forum pisałam.. no ale trudno.. nie każdemu sięmusi podobać.. w sumie to sięchyba nie podoba:( uwierzcie, że nie jest to miłe dla dziewczyny:( mieć cipkę, która nie kręci facetów

dużo już widziałam, ale ty jesteś strasznie nie miły.. a jak już wyzywasz dziewczynę to od lezbijek, a nie od pedałów.. jeśli wiesz co znaczy less.. chłopczę

Gość JozinH@WD
nie no moze to i prawda ale jesli tak, to bym Cię chętnie przerżnął!:)

Gość niedowiarek69
pewnie przydała by sie nowa fota na zachęte

Gość abcxyz
może trzeba bylo zszalec z tym wczorajszym rozpalaczem a nie znów jechac paluszkiem :P

aha! A te zdjęcie jak wtedy dałam to pamiętam jak dziś. był poniedziałek przed obiadem jakoś i Gośka chciała pokręciś facetów.. i sama jej tą fotkęmms-em wysyłałam, bo wsojej się wstydziła wstawić.. pamiętam jak dziś :) jak mnie poprosiła i wysłałam jej, a ona wrzuciła na neta i pisała sobie na kafe.. a ja u niej później byłam i mi to pokazała.. ale w sumie się nie wkurzyłam.. nawet śmiesznie było wtedy.. Bo GOśka to czort.. i lubi bardziej niż ja.. a to mnie wkurza zawsze, że ona nie boi sięw tyłek i nawet ten wibrator co jej pożyczyłam to używa analnie.. już go nie będę brała bo buzi na pewno.. a ona sobie jedzie w tyłek, a później go ssa jak już dochodzi... ja mam jednak trochę opory

Gość JozinH@WD
musisz zapoznać mnie z Gośką:) a najlepiej i z tobą

Gość nowytener
trzeba by Cie przyuczyć ;]

aha.. pytanie. że zdjęcie cipki i w sumie to też pupeczki sobie zrobiłam to chyba nic złego.. myślałam, że jest w miarę ok.. ale widzę, że się nie podoba... mmm.. szkoda :(

Gość nowytener
ciekawe czy gośka smakowała twój tyłek z wibratora ;]

i pewnie powiecie, że tyłek mam mały:( nawet nie wiecie jakie dziewczyny mają kompleksy:( ja mam... Gośka ma fajniejszą pupę.. ale jak sobie fotkę zrobiłam to zrobiłam.. i jak będę chciała to zrobię jeszcze jedną.. moja sprawa.. tylko myślałam, że się spodoba.. ale widzę, że chyba nie do końca :(

Gość z braku laku i kit
ale sie uzalasz, chyba dawno cie nikt pozadnie nie przerznal

tak jak pisałam wcześniej.. od siedmiu tygodni używam tylko paluszków.. ale czasem jest miło.. np. wczoraj strasznie mnie tu ktoś podkręcił i doszłam w jękach rozkoszy.. Gośka była u mnie i pisała na laptopie na tym temacie, a ja w łóżku się zabawiałam.. ale jej się nie wstydzę.. nie mamy przed sobą oporów.. kiedyś myślałyśmy jakby to było brać jednego faceta we dwie na raz...

Gość upadłysennik
a dobrze byscie sie zajely drągiem we dwie ?