Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola na fioła na 69

hej.. jak myślicie panowie?

Polecane posty

na tym zdjęciu to dwóch facetów bierze jedną laskę.. w sumie to wolałabm tak :) aha.. mam większe cycki niż ta głupia cizia na tym obrazku ;P

Gość kto rano wstaje temu
to do dziela dziewczyno!

drągiem we dwie??? no wiesz.. myślę, że dałybyśmy radę.. ja chyba ssam nieźlę. Gocha chyba jednak w łóżku lepsza.. ona na dużo pozwala i lubi niezłą jazdę.. ale ja też daję radę! Zeby nie było ;P wyssałabym całego...

Gość zaintrygowany666
juz ja bym cie z lozkiem oswoil i innymi meblami gospodarstwa domowego ;D

napisała mi smsa:) "mam twój wibrator w piździe" hehe

Gość zaintrygowany666
ciekawe kiedy zbada nim inne dziurki

ja mam smuklejszą pipkę od niej.. ona ma bardziej motylka.. i tyłeczek mam też inny:0 a mówią, że dupa jak dupa :) ale się uzupełniamy chyba.. bo jej dupeczka jest jakby na pierwszy rzut oka cieśniejsza...

Gość senny123
pewnie dlatego ona tak lubi w tylek ;]

Gość taki se facet
piekna cipka i tylek spotkamy sie?

a w ogóle czemu mi pokazałeś zdjęcie jak ta laska bierze jednego w usta a drugiego w tyłek??? czyżbym ja miała tak fantazjować? w sumie to pewnie ta panienka nie nażeka bo całkiem fajne kutaski ją penetrują.. ja też tak chcę.. żarcik :).. heh.. nie no serio.. chyba każda dziewczyna o tym marzy.. dwa na raz.. ale lepiej jeden w cipcę, a drugi w dupeczcę.. i posówają dwa na raz.. ale nawet jakby był jeden jak to kolega mówił "drągal", a my we dwie, to i tak byśmy się podzieliły.. najwyżej by było na zmianę...

Gość z braku laku i kit
jeden w cipke drugi w tylek, chciala bys sie poczuc calkiem wypelniona? ;]

Gocha wariatka napisała, że już poduszkę zagryza, bo starzy w chacie w pokoju obok, a ona sobie dogadza :) to diablica:) może jej wręcę, żeby spała u mnie dziś? ale już w sumie późno i nie wiem czy przyjdzie.. zanim się ubierze.. a co do zdjęcia.. mmm.. jak byśmy tak leżały w dwie.. a Ty byś go tak pakował.. tyle, że zamiast tego niebieskiego czegoś wolała bym twoje paluszki

Gość taki se facet
viola na fioła na 69 uwielbiam pozycję 69 jestem niczego sobie jednak duzo pracuje i nie mam czasu szukac dziewczyny spotkamy sie? jestem z wielkopolski powiem jeszcze raz piekna pipka

a jakbyśmy tak cipki ustawiły jedna na drugiej i chciały lizanko??? fajnie by to wyglądało... tylko czy byś dał radę nam dwóm.. bo ja np. jak już czuję jęzor w mojej małej to musi się w niej kręcić aż się nie zmęczy..

Gość z braku laku i kit
juz ja bym ci pogrzebal tu i tam ;]

Gość taki se facet
viola jestem bardzo dobry w minecie i mam dlugi jezyk :) wszystkie moje ex wyly w kosmos i wyrywaly mi wlosy podczas lizanka

Gość z braku laku i kit
męczył bym wam lechtaczki i podlizywał raz jednej raz drugiej

Gość taki se facet
a dasz sie namowic na jeszcze jedno foto twojej myszki?

a dziewczyna z tego filmiku nie portafi się, że tak powiem ruchać... a lodzika robi mu koszmarnie.. nie zmarnowałabym dwóch dorodnych penisów.. bo jeden by się spuszczał w trzy minuty po moim ssanku... a drugi niestety musiał by sobie radzić z pipeczką jak może.. no i oczywiście po dojściu tylko chwila przerwy.. bo tyłeczek też jest do zrobienia.. trzeba się tylko rozluźić i poczuć jak wilgotny "drągal| (fajny tekst) :) do niej wchodzi.. wtedy trzeba całkowicei rozluźnić mięśnie i po kilku pchnięciach robi sobie dużo miejsca do zabawy;)

Gość taki se facet
viola czytasz moje wypowiedzi skierowane do ciebie w ogole?

chcesz foteczkę? wrzucę rano jak wstanę.. bo na komputerku ani na telefoniku nie mam.. a taka grzeczna dziewczynka jak ja nie będzie sobie po nocy przecież robiła zdjątek pipuszki :) mmm ale przyznam się.. robie teraz sobie dwoma paluszkami delikatnie i powoli... małą penetrację ;P

Gość taki se facet
wiesz jakie chciałbym foto? w pozycji kiedy masz nogi w kształcie litery V i leżysz na plecach da radę? TERAZ no daj zrobisz mi wielką radochę a potrzebuję motywacji bo uczę się na egzamin końcowy studiów :D a tak w ogóle to jestem z Gniezna to 50 km Poznania w Wielkopolsce daleko mamy do siebie? ps daj fotkę. mam Cię prosić? :D

Gość taki se facet
a jeśli można z Tobą otwarcie pogadać o seksie to powiedz szczerze... otóż uwielbiam lizać p.ipkę, robię to dla własnej przyjemności, moje ex krzyczały z rozkoszy wbijając we mnie pazury ale nigdy o tym z nimi nie gadałem a ciekawi mnie to czy to że jestem dobry w lizaniu to jest to moim atutem jako faceta w łóżku? pytam z czystej ciekawości :)

Gość z braku laku i kit
a lubisz draznic sobie paluszkami wnetrze muszli? ;] nie tylko przy wejsciu ale tez np. prze cewce?

Gość taki se facet
odpisz a ja idę na papierosa

dobra minetka to atut każdego faceta.. jeśli chodzi o literę V.. to mnie kręci.. i kręci mnie jak wsiadam na faceta i ujeżdżam go jak tylko potrafię.. a co do fotki to mówiłam.. taka grzeczna dziewczynak jak ja mimo, że ma teraz paluszka w pipuszcze nie będzie sobie robiła fotek po nocy.. zrobię focię jak wstanę to wam wrzucę moi panowie.. a co do mojej małej to rozumiem, że się podoba? to miło :*

Gość taki se facet
Twoja pipka jest cudowna chętnie bym lizał przez godzinę Po pupci też bym Cię lizał że masarka :) nie chcę przegapić twojej fotki dasz mi cynka na mail ? kafefacet@o2.pl