Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bałamutkka

CO ROBIĆ??? WALCZYC O NIEGO?????

Polecane posty

Gość bałamutkka

rok temu poznałam faceta starszego ode mnie o 8 lat, spotykalismy się, ale relacja cały czas była tylko przyjacielska. Wprost mi powiedział,że podobam mu się, zreszta to tez było widać, bo tak się zachowywał. Jako przyjaciel był super- zawsze mogłam na niego liczyć, wspieralismy sie nawzajem jak ja miałam problemy, a potem on.Czeęsto gadał " jestes zgrabna, wygladasz jak modelka, a ja jak jakis wujek przy tobie". Moze i nie jest super wysoki, chudy , ale jest cudowny, ma wspaniałay charakter. Nasze rodziny znaja się. Jakieś 4 miesiące temu przestaliśmy się spotykać. Mnie pochłonął I rok studiów, jego praca. Powiedział,że ma dziewczynę. W co szczerze nie wierzę, bo rozmawiałam z jego dobrym kumplem- i on nic nie wie o żadnej dziewczynie, a przyznał,że często gadał o mnie. Więc dlaczego przede mną ucieka???? Ja ani na chwile o nim nie zapomniałam.

Gość bałamutkka
:(

Gość I love older boys
to okaz mu troszke uczucia. moze ejstes oziebla i on to tak odbiera jako brak zainteresowania z Twojej strony

Gość I love older boys
a

Gość bałamutkka
jestem ciekawa czy naprawde ma dziewczynę:(

Gość gjmgup
up

Gość GoscCroatia
ma kompleksy i uważa, że nie zasługuje na ciebie, mało pewni siebie ludzie potrafią wycofać się z relacji z obawy przed odrzucenie, w które wierzą

Gość bałamutkka
wcale nie jestem oziębła! zawsze jak na pożegnanie całujemy się w policzek to wystawiam lekko język i go nim smyram po policzku