Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już wkrótce żona

Fotografia ślubna - plener

Polecane posty

Gość już wkrótce żona

Dziewczyny jak znaleźć w miarę taniego fotografa, który mi zrobi zwykłe zdjęcia tzn. bez żadnych durnowatych scenariuszy, piłek, torów, pistoletów, fabryk itp.? Chcę mieć ładny portret z mężem na tle ładnej, kolorowej natury i niby tylko tyle , a tak trudno znaleźć kogoś takiego :/ Przy okazji pokazuję coś, co mnie obrzydziło :o Zdjęcie nr 21: http://www.lukaszgurdak.com/?pl_wesela-i-imprezy-okolicznosciowe,12

Gość Zamiast
Masakra to zdjęcie:-D napisz choć jaki rejon Polski to będzie łatwiej.

Gość Zakochana26
To zdjęcie to koszmar. Pozostałe zdjęcia tez masakra. Fotograf musi mieć spore o sobie mniemanie:D Znalazłam następne koszmarki http://fotocud.pl/index.php/plener (zdjęcia na traktorze):-O Całkowite bezguście a niby taki foto cud :-P

Gość hihihi.....Krak
Ale ten foto cud jest cudaczny. To już chyba przykład osiągnięcia fotograficznego dna. Co się teraz dzieje z fotografia ślubną? Ole obciach.

Gość pogodynkaaaa
fajny cyc :o

http://www.sdc-foto.pl/ My u nich robiliśmy zdjęcia:) ...mam silną wolę...robi ze mną co chce...:classic_cool: 16.03.2011 65 kg:( cel... 50-55 kg:) ...mam silną wolę...robi ze mną co chce...:classic_cool: 16.03.2011 65 kg:( cel... 50-55 kg:)

Gość ale_o_co_chodzi
www.4moments.pl

Gość DJRAFF
polecam fotografa www.karinafalinska.com

Gość Demka08.11
Też zastanawialiśmy się nad wynajęciem www.karinafalinska.com ale przeczytawszy kilka złych o pani Karinie opinii i zrezygnowaliśmy.

Gość asiaaaaaaa
Ja probowalam sie dowiedziec od pani kariny jakie sa koszty, jednak nie udalo mi sie. Odnioslam wrazenie, ze ta pani ma w d...klienta, gdyz zamiast podac konkretne ceny, udzielala mi wymijajacych odpowiedzi! Odradzam! pozostalo mi bardzo nieprzyjemne wrazenie.

Gość Katarzyna Chrzuszcz
Szukając fotografa zwróćcie uwagę na portfolio. Pamiętajcie aby poprosić o jakiś cały reportaż ze ślubu. Wyrywkowe zdjęcie, zawsze są wybierane te najlepsze... nie widać jak wygląda całość reportażu. Jeśli danego fotografa zdjęcia Ci się podobają nie ma problemu aby poprosić o brak scenariusza ... Powiedz o co Ci chodzi.. fotograf zawsze będzie chciał zrobić zdjęcia, które Tobie się podobają! Robi je wkońcu dla Ciebie! To jest największa satysfakcja :) katarzynachrzuszcz.blogspot.com

Gość hahjsnbxciwcbjwancbjcsw
ja robiłam www.highiso.pl

Gość hej hahjsnbxciwcbjwancbjcsw
hahjsnbxciwcbjwancbjcsw zazdroszczę ci tych zdjęć. Szczególnie te foty przy obdrapanych, brudnych i zagrzybionych ścianach. Fajne są te z tymi brudami i śmieciami na ,,podłodze" Ściany i te śmiecie naprawdę fotograf pokazał idealnie bo zwracają na siebie uwagę. Widać że to fotograf pierwszej klasy. A nie robiliście gdzieś fotek przy śmietnikach.....?

Gość gratulaje dla fotografa
Czy pan Marek Sieczek robi też zdjęcia na tle obornika, wysypiska śmieci i innych odpadków? Wyobrażam sobie parę młodą ustawioną tak, że w tle widać obornik a z niego wychodzą bańki zapachowe. Koniecznie suknia w dolnej części jest częściowo zatopiona w oborniku. Takie artystyczne zdjęcia może zrobić tylko super fotograf z pierwszej ligi fotografów ślubnych no i oczywiście za odpowiednia kasę.

Gość byle nie szary
jak dla mnie te zdjęcia nie są obrzydliwe. większość mi sie podoba. a z tym cycem - wątpie żeby fotograf ich do tego zmuszał, jakby nie chcieli takich fot to by im nie zrobił. jak wam się nie podobają takie zdjęcia to weźcie matkę, ojca, koleżankę i niech wam pstrykają foty na tle pięknych krajobrazów

Gość znawcy ze ho ho
dla mnie kiczem sa pozowane zdjecia na tle natury, na ktorych nic sie nie dzieje. a zrobienie zdjecia na tle brydnych scian czy smietnika to dopiero sztuka. nie jest to takie łatwe, no ale coz najlepiej krytykować

Temat sesji plenerowych to wg. mnie sprawa indywidualna każdej pary. Każdy ma inne upodobania. Ludzie chcą być orginalni, zakoczyć, zaszokować, przebić znajomych. DO niedawna większość plenerów to sesje klasyczne, w tle zamek, łąka, plaża a teraz robi się zdjęcia w ubikacjach i sklepach... tylko po co ? Czy takie zdjęcia rodzice pokażą dziecią?

No ja osobiscie nie chcialabym miec takich zdjec i takich wspomnien...ale kazdy ma swoje upodobania i widzimisie:)

Gość A ja zrezygnowałam z sesji.
Ale mimo to mam zdjęcia. Pojechaliśmy na tydzień tylko, bo na więcej nie było nas stać na Teneryfę. Zdjęcia naszym aparatem za 600 złotych robili nam przypadkowo spotkani ludzie. Na czarnych wulkanicznych plażach, na wulkanie Teide, w Loro Parku i paru innych miejscach. Na tle palm i dużych kwitnących wszystkimi kolorami krzewów. I powiem wam, że może technicznie to fotograf te zdjęcia zrobiłby lepiej, ale i tak albumu, bo wywołaliśmy i wkleiliśmy wszystko sami, to mi wszyscy zazdroszczą.

Gość www.fotki-slubne.eu
Zapraszamy do nas www.fotki-slubne.eu Zazwyczaj obywamy się bez zbędnych przedmiotów...ale ostatnio klientka zapytała nas o to z jakimi atrybutami jeździmy :) klient nasz pan...

Jeśli szukacie dobrego fotografa na plener polecam zajrzeć na http://www.foto-video.gdziewesele.pl/Fotograf/ gdzie znajdziecie wiele atrakcyjnych ofert sprawdzonych i polecanych fotografów z całej Polski. Obejrzycie próbki ich możliwości, zapoznacie się ze szczegółową ofertą, a w razie potrzeby w szybki i łatwy sposób skontaktujecie się z wybranym fotografem.

Gość olala hej
no niezłe te zdjęcia z cycami na wierzchu, ciekawe, że ludzie dają zgodę na publikację

Gość gość
Czy ktoś mi w końcu odpowie gdzieś, czy w końcu znajdę jakąś klientkę Rafała Gąsorowskiego z Rzeszowa? Łażę po forum i pytam o jego fotografie, o to, jak się z nim współpracowało? Podoba mi się jego portfolio, ale wiem, że ludziom pokazuje się wszystko, co najlepiej zrobione. http://rgfotograf.pl/

Gość gość
Mogę osobiście polecić do ślubu www.fotoprimo.pl/fotografia-slubna-slub.html mi wykonał niesamowitą sesje ślubną !