Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdddddss

Reumatyzm jakie badania?

Polecane posty

Gość sdddddss

Ponoc nie zawsze w chorobach reumatycznych badania krwi wychodza dokuczaja mi stawy a badanie krwi w normie jakie jeszcze trzeba zrobic badania aby zdiagnozowac chorobe reumatyczna,OB,CRP,RF,kwas moczowy,fosfataza alkaliczna, wapno, fosfor, sód, potas, chlorki, morfologia,ASO w normie USG stawu tez nic nie wykrył.Co robic?

Gość sdddddss
czy ginekolog mi zbada kosc ogonowa?

Gość sdddddss
zmykaj stad podszywie juz mi jeden temat popsułeś

Gość no cozzz
Ja mialam badanie krwi w kierunku na reumatyzm i zostal wykluczony.

Gość sdddddss
a RTG jak sa jakies małe zmiany to tez nie wykryje może zrobić rezonans?Czy da reumatolog na takie badanie skierowanie?

Gość sdesasaa
dzieki. przyda mi sie bo chyba mam tez HIV ale pewna nie jestem

Gość jeszcze masz do zbadania
przeciwciala anty ccp (to w kierunku rzs) oraz ana( inne choroby tkanki lacznej)

Gość Światowy Dzień Reumatyzmu
Aby dowiedzieć się więcej na temat reumatyzmu - objawów i tego, jak sobie radzić z tą chorobą zapraszamy do udziału w wydarzeniach zorganizowanych w ramach Światowego Dnia Reumatyzmu przez Instytut Reumatologii. Podczas obchodów odbędzie się cykl spotkań, mający na celu podniesienie świadomości chorych i ich najbliższych na temat radzenia sobie z chorobą. Spotkaniom z ekspertami towarzyszyć będzie także kiermasz, gdzie chorzy i ich rodziny mogą zapoznać się z aktywnościami stowarzyszeń chorych, publikacjami dla chorych, sprzętem wspomagającym codzienne życie oraz propozycjami ćwiczeń. 12 października 2011, Instytut Reumatologii, ul. Spartańska 1. Wstęp wolny od godz. 9.00. Program Światowych Dni Reumatyzmu dostępny jest na stronie: http://www.leczymyjuz60lat.pl/node/5

Gość gość
od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na ' ' eperna.pl'' poczytać-jest tam też dieta ..........