Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieknychkobietneonów

Widzialam fotki byłej mojego faceta, jest o niebo piękniejsza ode mnie :O

Polecane posty

Wczoraj spędzaliśmy wspólnie wieczór i noc u mojego faceta zapytałam od tak, bez żadnych podtekstów czy ma jakieś zdjęcia swoich byłych.. odparł, że tylko jednej (wiele razy mi o niej opowiadał, mówił, że to była jego pierwsza mega miłość, że był strasznie zakochany itp.. widzę, że dużo bardziej ją wtedy kochał niż mnie obecnie, ale dobra.. nie ważne, ja też wczesniej kochałam bardziej innego) no i mi pokazał fotki tej dziewczyny... raaany dziewczyny to po prostu anioł , nie równam się do niej absolutnie... złapałam mega kompleks i czuję wewnątrz, że gdyby ona tylko chciała do niego wrócić to on by bez żadnych wątpliwości do niej pobiegł.. no jest cudowna o klase lepsza ode mnie

Gość * BzYLI *
a jesteś ładna?

Gość ..............mmm.............
takie baby jak ty sa zalosne :-O

to niech idzie do niej jak tak bardzo za nią tęskni a tobie przestanie dupę zawracać, swoje do swojego ciągnie i nic na to nie poradzisz, lepiej poszukaj takiego faceta który patrzy w przyszłość a nie przeszłość, bo z takim zaczniesz zyc na nowo a nie będziesz sie cofać do czegoś co juz dawno powinno byc zamknięte i pozamiatane :)

Ale ja nie chce od niego chyba odchodzić, narazie jest fajnie.. najwyżej jak mi się znudzi po jakimś czasie to go zostawię i tyle a co do tej byłej to nie muszę się nią martwić ponieważ ona bardziej go wykorzystała niż była z nim na poważnie... przyjechała do polski na jakiś czas i z nim sypiała a później wróciła na wyspy, bo tam mieszka na stałe ale musze przyznać, dziewczyna absolutnie rewelacyjna z wyglądu, twarz anioła, ciało cudowne, piersi, tyłek.. do tego podobno z dobrą pracą i kasą

Dodam, że sama nie mam kompleksów jakiś.. wyglądam sexownie i naprawdę mogę mieć większość facetów, ale jeśli miała bym się porównywać do tej kobiety to zdecydowanie jest ładniejsza

Gość dorow
do "bo_taka_jestem" takie jak ty to najwieksze szmaty i kurwy.. chuj ci w dupe

Gość erwrew
pokaz swoją fotkę i fotkę byłej to ocenimy

Gość ..............mmm.............
niieee nie masz kompleksow i wygladasz sexownie :-O i dlatego jestes pod wrazeniem innej laski..wez idz dziecko puknij sie w leb.

Gość fsgfhfg
mmm zrob mi loda