Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet do wziecia

Facet z odzysku do wziecia.

Polecane posty

Gość tak sobie myśle...
z poludniowej,a co to za roznica? w końcu chyba chcesz tu nawiązać jakąs znajomość, więc różnica nasuwa się sama przez się

Gość Facet do wziecia
karolineczka ***** napewno chce. tak sobie myśle... chocby nawet tak bylo,to mysle ze miejsce zamieszkania nie jest dosyc istotne.

Gość kimcimkaa
tak sobie myśle...a co,chcesz znajomosci z takicjm wychwalającym siebie facetem? Ja bym była ostrozna w stosunku do takiego faceta :-)

Gość karolineczka *****
przedstawiłeś nam tutaj na forum wszystkie zalety a wady ?? wszystko chyba też zależy od tego czym dana kobieta zaakceptuje twoje wady, nikt nie jest aż tak idealny żeby ich nie posiadać czyli siedzisz w pracy ?

Gość kimcimkaa
Facet do wziecia NA PEWNO :-)

Gość karolineczka *****
czy***

Gość Facet do wziecia
kimcimkaa Twoja ywpowiedz mnie dobila.Ostroznym trzeba byc zawsze,a informacje mozna sprawdzic w czasie.

Gość Facet do wziecia
wady tez mam,jak kazdy.

Gość kimcimkaa
Facet do wziecia nie da sie tak sprawdzic do konca,bo nawet jakbys na jakis czas zamieszkał z kobietą,ktorą przyciagnąłes do siebie opisem swojej osobowosci,to będziesz sie przez p[ewien okres kontrolował i postepował tak jak w opisie swojen osoby.Po jakimś czasie miałbys dosc tego całego cyrku i zacząłbys być takim jaki jestes na co dzien,czyli z przewaga wad :-)

Gość tak sobie myśle...
kimcimkaa No cos Ty, tak sie tylko zapytałam- ciekawość;)

Gość kimcimkaa
Facet do wziecia no to trzeba było o wadach wiecej napsiac,a nie o zaletach :-) A przy takim opisie,to trudnoi wyszukac w Tobie wady :-) no,chyba,ze nie potrafisz niektórych słow napisać w sposób prawidłowy ;-)

Gość Facet do wziecia
kimcimkaa mysle ze duzo cech ktore wymienilem,rzucaja sie dosyc szybko w oczy.Wiesz ciezko jest grac np kiedy prosisz aby posprzatac czy ugotowac.Pewnie ze kazdy umie sprzatac,ale czy kazdy sprzata okolice z rynkiem?Z gotowaniem tak samo i z innymi roznymi sprawami rowniez.Zreszta ja nie zamierzam nic nikomu udawadniac,chcialem uslyszec opinie czy takie cechy sa mile widziane,czy jak to sie mowi facet z takimi cechami to cieple kluchy.

Gość Facet do wziecia
moje wady dla jednych moga byc zaleta,dla drugich wada.To zalezy od osoby,gustu sposobu patrzenia.

Gość 001
Podszywacz na pierwszej rzeczywiscie świetny :D Autorze, masz dzieci i sie rozwiodłeś? To pewnie mocno przeskrobałeś ...