Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek 24

zdradzilam swoj sekret

Polecane posty

Gość smutasek 24

jestem z chlopakiekm półtora roku, wczoraj powiedziałam mu cos czego chyba nie powinnam.troche na mnie wymusił bo stwierdził ze chce mi pomóc itd. powiedzialam mu ze nie mialam normalnej rodziny, ze ojciec nas bil,nie miałysmy normalnego dzieciństwa, źle nas traktował był alkoholikiem i za to ze nas tak krzywdzil poszedł do więzienia, nie mamy z nim kontaktu ale nienawidze go i mysle cały czas co bedzie jak go zobacze. jestem załamana ze powiedziałam to chlopakowi bo chyba tego nie rozumie. dzis do mnie powiedział ze znów do tego wracam i co on może skoro ja sama sobie nie poradziłam z tym. załuje ze to powiedzialam. ale czy powinnam sie tego wstydzic??

nie powinnas sie wstydzic, jedyna osaba ktora powinna sie zapasc pod ziemie ze wstydu to Twoj ojciec ...

Gość smutasek 24
nie chciałam go oszukiwac,chciałam aby wiedział,ale boje sie ze on pomysli ze z nami cos nie tak

Wlasnie ze dobrze, ze powiedzialas.Ostatecznie nie ma w tym zadnej twojej winy, ze mialas takie zycie.Mozesz teraz sprawdzic jaki jest ten Twoj chlopak, czy bedzie Cie rozumial i wspieral, a tak powinno byc!Moje babcia mial takie przedwojenne powiedzenie; "Jak nie kocha brudno, to i czysto trudno!"

Gość smutasek 24
hehe, ja nie wiem jak reagują osoby które mialy normalne zycie na cos takiego,jak to usłyszą to co myslą

Gość smutasek 24
mi sie podobało to ze on powiedział ze jak bede chciala to oni wyznaczą mu kare. chciał wiedziec gdzie mieszka itd ale tego jakos nie moglam mu powiedziec i tak wszystkiego nie powiedzialam co kiedys musiałam przezyc