Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert slask

jak wytlumaczyc partnerce

Polecane posty

Gość ryba-sumus
minetki - o matko a co w ogóle za porównanie! Pytam czy byłbyś w stanie zgodzić się n takie coś ty (wyobraź sobie, ze jesteś kobietą...)

Gość karolinka2323
nie ma w tym nic straszneo ani bolocego trzeba opanowac technike dla mnie przyjemne jest kiedy widze jego zadowolenie a to przeciez jest najwazniejsze zeby dawac rozkosz partnerowi

Gość w 100%
wcale nie miałam zamiaru ci odpowiadać

Gość ryba-sumus
jasne a co w zamian on może zaoferować tobie? Minetkę - no proszę Cię!

Gość powiem ci autorze że jesteś
a gdyby twojej kobiecie fantazja podpowiedziała, że chce ci w tyłek ogórka wepchnąć to też byś się zgodził? Ona załóżmy o tym marzy...

Gość ryba-sumus
nie to nie jest odpowiedź wymijająca tylko analogiczna sytuacja

Gość ryba-sumus
no właśnie - dobry przykład. Wsadzał byś sobie ogórka w tyłek tylko po to by jej to sprawiło prezyjemność???

Gość karolinka2323
dziewczyny co wam odbilo ogorka w tylek jakby to mialo kobiecie sprawic przyjemnosc ? bo chce zobaczyc partnera z warzywem w tylku ? to jest chore a robienie loda jest czyms naturalny dla nas jak dla facetow minetki glebokie gardlo jest tylko wyzsza sztuka robienia loda

Gość ryba-sumus
tu chodzi o "fizyczne odczucie"!!!

Gość robert slask
karolinko dzieki ze stoisz po mojej stronie widzisz ze nie mialem nic zlego na mysli chcialem tylko popytac porozmawiac musze juz leciec pozdrowienia dla ciebie

karolinka, skoro to taka frajda dla ciebie, to zintegruj się z autorem i po kłopocie. Możecie sobie we wszystkie otwory to robić jak lubicie. Ale nie namawiajcie tych, którzy tego nie chcą. Dla mnie to zboczenie i tyle. Porównywalne z warzywem w d..

Gość na 100% ma rację!
powiem ci autorze że jesteś - piona :)

Gość karolinka2323
no widzisz ja mam meza a on dziewczyne wiec to raczej odpada :p a co wedlug ciebie jest normalne seks pod pierzyna przy zgaszonym swietle nie pamietam o kim robert napisal ze jest kiepska ale ciebie to chyba tez dotyczy skoro masz takie podejscie

Gość w 100%
tak, a ty niby nie jesteś kiepska tylko dlatego, że twoim ulubionym zajęciem i hobby jest głębokie gardło.

Gość karolinka2323
tak i wkladanie ci ogorka w du.e

Gość w 100%
a mi niby po co? :D

Gość karolinka2323
jestem normalna kobieta mam meza prace dom a to ze staram sie go zadowolic nie oznacza ze jest to moim jedynym zajeciem i cale dnie sie z nim pie.rze i robie loda dziewczyny troche pomyslcie

Gość na 100% ma rację!
w 100%, no niestety, nie osiągnęłyśmy jeszcze sprawności lodziary drugiego stopnia (głębokiego) :D

wszystko co sprawia przyjemność OBOJGU jest dozwolone. Akurat duszenie penisem nie należy do przyjemności raczej. Jestem mężatką od 20 lat i różne techniki i miejsca seksu także pory dnia i nocy mieliśmy, ale ZAWSZE OBOJE tego chcieliśmy spróbować. Więc nie jestem jakąś tam cnotką, ale wymyślanie jakichś technik, którymi wyłącznie JEDNO jest zainteresowane jest dla mnie niedopuszczalne. Ponadto skoro w tak młodym wieku już podtrzebuje tak różnych technik, bo nudzą mu się inne, nie wróży dobrz na przyszłość. Widocznie ma problem z potencją, albo za długo sam się zadawalał i sie uzależnił. Poza tym nigdy nie przyszłoby mi do głowy szukać poklasku na kafeterii a nie u źródła z bezpośredniej rozmowie z dziewczyną. Co, powie jej, że na forum znalazł Karolinkę, która uwielbia głębokie gardło, więc i ona musi? Bo co, zostawi ją jak się nie zgodzi?

Gość w 100%
może karolinka daje korepetycje z przedmiotu

albo autor i karolinka to jedna osoba:)

Gość na 100% ma rację!
oboje zniknęli w tym samym czasie ;)