Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona taka miła

Czy zrezygnowałabyś z Miłości dla swojego dziecka?

Polecane posty

Gość Ona taka miła

Czy zrezygnowałabyś z faceta jeśli Twoje dziecko nie chciało go zaakceptować?

dlaczego dziecko nie chce tego pana zaakceptowac? Jaka jest przyczyna?

Tak. dobro dziecka byloby dla mnie najwazniejsze... no chyba ze dziecko juz ma 18 lat to powinno zrozumiec...

Gość Ona taka miła
Raz chce raz nie chce co jakiś czas mówi że chce być z tatą czyli moim byłym męzem.

Gość Ona taka miła
Dziecko ma 6 lat. bardzo lubiło mojego byłego faceta i to bardzo, teraz znowu woli swojego ojca, z którym wczesniej nie chcialo się spotykać. Już sama nie wiem co robić, pozatym mój były mąż ciągle mnie krytykowała jak byłam z moim facetem. Facet bardzo mnie pokochał i bardzo chce być z Nami i nie wiem co mam robić. Zależy mi na Nim i wiem że w każdej sytuacji mogę na Niego liczyć a były mąż ciągle ingeruje w moje zycie.

Gość anabellkaj
głupie pytanie, albo głupia autorka. Jak można zrezygnować z dziecka? Idiotyzm. Jeżeli dziecko jest duże, po prostu zrozumie, nie musi go lubić, ma prawo. Woli ojca to logiczne. Ty natomiast nie rezygnuj z milosci, tylko oswoj dziecko z ta sytuacja, spraw by moglo widywac sie zojcem, niestety coś kosztem czegos, ale dbaj rowniez o siebie, gdyz pewnie nie chcesz pewnego dnia zostac sama. Dziecko pojdzie na studia, do pracy.....

Gość Ona taka miła
Źle zrozumiałaś. Nie piszę że rezygnować z dziecka tylko zrezygnować z mojej miłości do faceta własnie dla dziecka.

Gość anabellkaj
6 lat to dzieciaczek, daj dziecku duzo milosci i troski, bo Cie potrzebuje, moze jest zazdrosna o Twojego partnera po prostu widzi, ze poswiecasz mu swoj czas..pogodz sie , ze Twoj byly bedzie juz na zawsze czescia Twojego zycia i spraw by sytuacja nie byla wwalka o to kto ma racje i kogo dziecko bardziej kocha, najlepoiej stworzyc atmosfere milsco i wytlumaczyc, ze po prosutu tak juz jest..

Gość anabellkaj
nie nastawiaj sie wrogo, bardziej pielegnuj te relacje ktora masz teraz, z bylym juznie bedziesz, agresja i walka nic nie da, dziecko to przezyje 3 razy mocniej jedynie, po prostu musisz stopniowo dzialac i nie rezygnowac bezsensownie z milosci, bo to, ze Ci nie wyszlo z tamtym nie oznacza , ze masz pokutowac cale zycie za zzły wybbor. Kazdy ma prawo do szczescia, tyle ze musisz uwzglednic sowje dzieko na 1 miejscu. Powodzenia!

Gość Ona taka miła
Byliśmy razem kilka miesięcy i rozeszliśmy się. On chciałby abyśmy byli razem. Chciałby dać Nam wszystko czego pragniemy. Oprócz tego pomaga mi kiedy mam problem i zawsze mogę na niego liczyć.Boję się ze mój były mąż jak zobaczy że sie zeszliśmy będzie próbował odebrać mi przez sąd Małego. Była jedna taka sytuacja, którą mnie szantażuje choć nie z mojej winy to może to wygrać.

Gość sam na sam z dzieckiem
znam tylko jedna odpowiedz na twoje pytanie, twoj facet musi spedzic czas z twoim dzieckiem sam bez ciebie, niech sie wybiora razem do kina lub zoo, lub gdzies indziej zeby dziecko bylo zachwycone tym wypadem,ono sie boi ze ciebie straci i dlatego tak sie zachowuje,to powinno pomoc ,nie musisz rezygnowac z faceta ,musicie tylko znalesc sposob zeby twoje dziecko w palni go zaakceptowalo i chcialo zeby on z wami byl,wprobujcie tego sposobu jak wyzej napisalam,ok, powodzenia

Gość Ona taka miła
Ono bardzo go lubi ale jak przychodzi ojciec to woli ojca. Pozatym gdyby mój były mąż dowiedział się że mój partner zabiera sam dziecko do kina to by się wściekł. I mógłby pójść na policję ze w sumie zostawiam dziecko pod opieką obcych osób.

Woli ojca, z którym nie będziesz. Ale sobie i dziecku nie chcesz dać szansy na fajną rodzinę.

Gość anabellkaj
musisz zrozumiec, ze to normalne ze dziecko woli ojca biologicznego, tego akurat nie zmienisz, ale mozesz sprawic, ze zakumpluje sie z Twoim facetem.