Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnknjjknjjknnj

Przed chwilą robiliśmy sobie 'dobrze' przez internet. On ma żonę

Polecane posty

Gość jnknjjknjjknnj
we mnie i w nim* :D

Gość i o co ci chodzi?
zeby ludzie nazywali cie plytka szmatka czy co? :D on teraz sobie zone bzyka albo z dziecmi kolacje je a ty sie podniecasz tym na kafe albo w ogole wymyslasz te bzdury :D zajmij sie czyms pozytecznym dziecko

Gość jnknjjknjjknnj
Płytką szmatą? Mogą mnie tak nazywać, ale mam to głęboko, bo znam swoją wartość :) Niech robi co chce, to jego rodzina, nie moja :)

Gość stara brzydka gruba i kulawa
ano po to się zakłada,żeby się pożalić,pochwalić,poprosić o radę

Gość pssssssssssssssst
Czy nie widzicie,ze to prowokacja?

Gość no widzimy przeciez
ale wymyslanie takich pierdol tez produktywne nie jest, wiec moze niech sie zajmie czyms sensownym

Gość jnknjjknjjknnj
Żeby tylko to była prowokacja... :) Dla was wszystko jest prowokacją :D Bo świat jest taki idealny, wszyscy się kochają i są dla siebie dobrzy 😍 "ano po to się zakłada,żeby się pożalić,pochwalić,poprosić o radę" Ano może ty tak robisz, ja po prostu chciałam podyskutować :)

Gość malinowy soczek
A o czym ty chcialas podyskutowac? jak pokazywac cipe w necie? To raczej nie z nami, bo w tej glupocie bijesz nas na glowe i nie mozemy byc dla ciebie partnerkami w dyskusji:)

Gość jnknjjknjjknnj
Dla mnie to nie jest głupie :) Może byłoby, gdybym pokazywała wszystkim, albo każdmu od razu (tak jak niektóre robią) ale ja mam swoje zasady 🖐️ :)

Gość jnknjjknjjknnj
Lubię go, dość długo znam dlatego nie widzę przeszkód :P

Gość skoro dla ciebie norma
jest pokazywanie cipy przez neta zonatemu fagasowi, to nie pojmiesz osób dla których jest to obleśne, niskie i nie do przyjęcia.Więc o czym chcesz dyskutować? Ile musisz klikać, zeby cipę pokazać, o tym?

Gość jnknjjknjjknnj
Nikt nie każe ci się tutaj wypowiadać :D Znam go 1,5 roku a ok 3 miesiące temu znajomość zaczęła schodzić na ten tor :P

to rób sobie co chcesz, niekażda kobieta może mieć klasę.

Gość jnknjjknjjknnj
No cóż, dla mnie pokazanie czegoś facetowi po 1,5 roku nie oznacza braku klasy :)

no ale wspomniałam już, że to są TWOJE standardy. Ja Ci mówię jak to wygląda obiektywnie: nie znasz faceta- bo przecież nawet się spotkaliście i co ważniejsze on ma ŻONĘ, a ty twierdzisz, że masz klasę? Dobre, hahahahahaha

Gość z jednej strony to rozumiem
:O

Gość jnknjjknjjknnjv
Na pewno mam większą klasę niż wiele osób tutaj się wypowiadających :)

nie ma mniejszej, większej-jest albo jej nie ma. ale cóż ci pozostało-porównywanie się do gorszych os siebie, to jest dla ciebie punkt odniesienia, gratuluję

Gość hehe33
Dziwne. 22 letnia kobieta w celu zaspokojenia się pokazuje starszemu zonatem facetowi piczke na internecie. Nie wiem, nie masz chłopaka? Nikt Cie nie chce? Czy jak?

Gość zen-ka
a sprawdzasz stronki w necie, na ktorych zamieszcza sie amatorskie filmiki z kamerek? Moze juz jestes slawna? hehehe

Gość no to by była porzadna nauczka
za kurestwo i głupotę:D

Gość jnknjjknjjknnjv
On ma za dużo do stracenia, żeby zrobić mi taki numer :) Poza tym i tak nie pokazuję twarzy :P "Dziwne. 22 letnia kobieta w celu zaspokojenia się pokazuje starszemu zonatem facetowi piczke na internecie. Nie wiem, nie masz chłopaka? Nikt Cie nie chce? Czy jak?" On po prostu mi się podoba :) Facetów miałam dwóch :P

Gość malusinska
heheh a skad wiesz, co on ma do stracenia, skoro znacie sie tylko z neta? nastepna glupia wierzaca w to, co facet jej gada :)

skąd się biorą tak naiwne dziewuchy:O

Gość jnknjjknjjknnjv
Co ma do stracenia? :D Chociażby to, ze w każdej chwili mogę poinformować jego żonę o działalności w internecie a wszystko to poprzeć dowodami 🖐️ On mi nie ma jak zagrozić :)

Gość jnknjjknjjknnjv
Minęło tyle czasu, że mogłam mu pokazać :classic_cool: W życiu nie poszłabym z kimś do wyra po kilku miesiącach znajomości :O

ale ty go nie znasz idiotko, te głodne kawałki to sama sobie wciskaj na usprawiedliwienie!żałosna jesteś ty i ten topik.

Gość Zinnka
heheheh ale naiwniara. A ty jego zone znasz? Wiesz kim jest i znasz jej adres? A czy on na pewno jest zonaty? Znacie sie podobno tylko z neta:) Mozesz mu wiec skoczyc. Moze to stary pierdziel, w podartym podkoszulku ogladajacy cie z piwem w reku w towarzystwie swoich kolegow. Ogladaja i komentuja, jakie to naiwniaczki mozna latwo podgladac i ogladajac zwalic konia. Bleeeeee na sama mysl robi mi sie niedobrze.

Gość stalowe magnolie jesteście
macie stałe łącza?

Gość Ma swoje zasady
Nie mów że jest żaosna, przecież jak powiedziała ma swoje zasady. Pokazuje tylko jednemu:). Dziewczyna z zasdami, a Wy się czepiacie.