Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana ona

Jak odzyskac faceta? Udalo sie komus?

Polecane posty

Gość zdesperowana ona

Zostawil mnie facet, wciaz cos tam do mnie czuje, ale nie chce znow ze mna byc. Daje mi do zrozumienia bym mu pokazala, ze jestem odpowiedzialna i dorosla osoba. Rozmawia ze mna dlugo, codziennie, ale jak tylko juz jest super to on sie kontroluje i nagle mowi ze nie moze byc jak dawniej. Chce go odzyskac, chce by wrocil ale mam o tyle utrudnione zadanie, ze on jest bardzo daleko. Udalo sie ktorejsc odzyskac faceta? Ja z doswiadczenia wiem, ze lzy nie pomagaja.

Gość zdesperowana ona
up

Gość zdesperowana ona
no to znowu w gore:(

Gość zdesperowana ona
czyzbym wiec miala byc pierwsza?:P

nigdy nie odzyskiwałam facetów, ale inne surowce wtórne zwykle się mieli, namacza, przetapia itp., to może spróbuj zrobić coś w tym stylu. acz już raczej nie będzie żywy :D

Gość zdesperowana ona
nic z tego:P Kocham za bardzo by zrezygnowac

Gość przeszlo mu i dlatego
nie zmusisz go do kochania nie zadręczaj się,było ,minęło znajdz sobie kogoś godnego Ciebie nie łudż się ,szkoda nerwów powodzenia

Gość zdesperowana ona
wlasnie problem w tym, ze nie przeszlo. Nie musze go zmuszac, on wciaz mnie kocha problem lezy w tym, ze nie wie czy bedzie umial zaufac, obecnie mnie nie chce, ale z drugiej strony daje nadzieje

Gość prawiczek z warszawy
trzeba było się nie łajdaczyć :D

Gość zdesperowana ona
nie zdradzilam go:O I nie w tym problem, bo on dobrze wie, ze bym tego nigdy nie zrobila

Gość prawiczek z warszawy
Ja tak dla żartu napisałem :). Najważniejsze to porozmawiaj z nim :classic_cool:

Gość zdesperowana ona
rozmawiam z nim caly czas. Wlasnie skonczylam i sama nie wiem co o tym myslec. Mam metlik w glowie, bo widze, ze z jednej strony chce mnie, a z drugiej walczy z ta chcecia:(

Gość nie umiałes mi wybaczyć:(
to on Cie rzucił więc on powinien Cie odzyskac, moze jak mu pokażesz że jużsie nie starasz to zobaczy że może Cie stracić i sam coś zrobi.... ja mam gorzej, rzuciłam chłopa, chciałam wrócić a on jużnie chcial :(

Gość zdesperowana ona
tak, on mnie zostawil, ale ja zawinilam i nie mam zamiaru robic z siebie ofiary, wiem, ze jestem winna i dlatego to ja chce to naprawic. Jesli sie da w ogole

Gość amelia75
odpuśc, bo tylko sie upokorzysz a on i tak odejdzie. przerabiałam to i uważam , że nie watro szkoda czasu

Gość kerli90
MI SIĘ UDAŁO ;p A było to tak proste, jak metr sznurka w kieszeni. DOdam, że koleś powiedział mi, że ze mną nie będzie i koniec kropka, choćby nie wiem co, nawet się ośmielić powiedzieć, że już mnie nie kocha. A dziś..? Je mi z ręki moje drogie i to ja pociągam za wszystkie sznurki. Trzeba być naprawdę mądrą i sprytną kobietą, żeby odzyskać takiego upartego chłopa. Mi się to oczywiście udało. Zdesperowana, nie będę Ci pisała że nie ma na to rady, że daj se spokój itd. Ale zgadzam się z tym, żebyś się nie narzucała i nie upokarzała samej siebie. Jeśli chcesz porozmawiać prywatnie, odpowiedz na moją wiadomość i jakoś się skontaktujemy. Uszy do góry :):):)

Gość gość
Ja rozstałam się z bardzo ważnym dla mnie człowiekiem 3 miesiące temu. Od razu "zakopałam się" w seriale, oglądałam je całymi dniami, dosłownie od rana do wieczora i dzięki temu nie rozpaczałam nad rozstaniem - myślałam, że w ten sposób uniknę żałoby. Poza tym na początku też czułam na niego dużą złość. I tak było ok 2 miesiące, aż się sama sobie dziwiłam, że tak dobrze to znoszę. I nagle, nie wiem czemu, po 2 miesiącach przyszedł żal, płacz, tęsknota itd. Nie dawałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl na jego powrót. I udało mi się go w ten sposób odzyskać teraz znowu jesteśmy razem szczęsliwi.

Gość Anna Maj
Oksygna. Szeptucha@gmail.com dobra magia istnieje i może pomuc w tych sprawach wiem co mowie.