Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hoop78

co to są imieniny ? rózne pytania dzieci piszcie

Polecane posty

Gość hej hoop78

od razu z tłumaczeniem dla maluszków wiec co to są imieniny ?

Gość Megan :)
Mojej kolezanki corka Megan wdala sie w rozmowe z moja ciezarna kolezanka i oto jak to wygladalo . Dla ulatwienia -M - bedzie Megan, K - kolezanka M - dlaczego masz taki wielki brzuch? K - bo tam jest dzidzia. M - jak dzidzia? K - no taka malutka dzidzia w brzuszku jest i pozniej sie rodzi. M - a jak ona sie tam znalazla? K - M - jak ona sie tam znalazla? K - Jak mamusia z tatusiem sie przytulaja do siebie mocno w sypialni w nocy jak juz spicie, to czasami moga sie tak mocno przytulic ze z tego pozniej w brzuszku jest dzidzia. M - ahhaaa... a jak ona wychodzi? K - M - no jak ona wychodzi? K - pepkiem. M - pepkiem??? fujjjj... a to boli? K - jedna boli bardziej inna mniej ale to nic strasznego, jak bedziesz duza to tez bedziesz miala meza z ktorym bedziesz sie przytulac i jak bedziesz chciala i bedziesz gotowa bedziesz miala dzidziusia, to nic strasznego. M - dziwne.... Koniec dyskusji, po czym dwa dni pozniej kolezanka do mnie dzwoni i mowi - kochana jestem w szpitalu nie wpadne do Ciebie, pytam dlaczego? a ona do mnie ze Megan (jej corka) zadrapala sobie tak pepek ze az go naderwala jakos i leci krew i ja zszyli. Pytam - jak to? Co sie stalo? a ona mowi do mnie - Megan chciala wyciagnac sobie dzidziusia z brzucha przez pepek :/ Naszczescie historia skonczyla sie szczesliwie, ale nie odbylo sie bez rozmowy z psychologiem. To taka mala przestroga - nie mowcie dzieciom glupot, albo powiedziec prawde albo nie odpowiadac wcale niz wymyslac dziwne historyjki, bo dziecko, to wciaz tylko dziecko.

Gość glupia ta historyjka
jeden taki przypadek na milion ma byc dla nas przestroga? ta mala bylas jakas glupia, moja ma 3 lata i rozumie dzidziusia w brzuszku