Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneemuuu

Czy wyglada to Ok ? - stroj do pracy

Polecane posty

Gość LunaLunaLuna
Elsa,znakomity pomysł:)

:D heh dziekuje;p lubie czasem tak ekserymentowac ze strojem i wymyslac nietypowie dodatki ;p a taka apaszka zawsze ozywi ten ponury grzeczny stroj ;D

a i jeszcze mam pomysl na ten pasek. taki czasem sie przydaje a ta klamra swieci sie jak ozdoby odpustowe.. wiesz autorko co ja robie z takimi blyskotkami??? jesli mam np wlasnie jakis stary pasek ktory chce odswiezyc czy w butach czasem sie takie zdarzaja... maluje te swiecidelka lakierem do paznokci. w twoim wypadku pomalowalabym zwyklym czarnym bez brokatu i perelek. zobaczysz od razy zmieni charakter i bedzie bardziej subtelny.

Gość Aneemuuu
elsa dziekuje:) A czy to nie bedzie zle wygladac jak sie pomaluje taki pasek lakierem?

Gość zobaczymy
a ja ci doradzę tak ---pasek odpada ogólnie strój jest klasa ale żeby go rozweselić jakaś delikatna apaszka na szyję i będzie ok wybór koloru i wzoru należy do ciebie .

ja milion rzeczy juz malowalam markerem, lakietrami i zawsze wszystko wychodzi. wazne zeby bylo pomalowane rowno schludnie ladnie. i wszystko bedzie ok. zrobisz jak bedziech chciala, ale ja na twoim miejscu wlasnie tak bym zrobila. :)