Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna24

Saama

Polecane posty

Gość takajedna24
Mieszkam w Poznaniu, widzisz Ty masz ten plus że sie z kimś spotkasz a ja daj spokój nawet nie mam kim... najgorsze jest to że nie wiem co z tym zrobic. A Ty skąd jesteś?

Gość papuganovagvinea
viceversa to tez ja, sorry ze namieszalam.. mam konto na sympatii ale nie podam przeciez tutaj na siebie namiaru.. ja jestem w krakowa.. Taka jedna - zaloz tez konto.. jestes z duzego miasta wiec mozliwosci masz duze zeby sie umawiac na ranki.. mimo wsyzstko duzo udanych par poznalo sie wlasnie na takich portalach.. ale nastaw sie tez na to, ze beda nieudane spotkania ktore tylko poglebiaja smutek

Gość takajedna24
może spróbuje a co znasz pary które poznały się w ten sposób? A nie ma też jakiś innych portali na poziomie? znasz jakieś może?

Gość papuganovagvinea
owszem znam takie pary.. ale znam tez osoby ktore umowily sie z olbrzymia iloscia osob i nic z tego nie wyniknelo.. moze rzeczzywiscie wszystko sprowadza sie do szczescia - albo sie je ma albo nie.. ja zaczynam w swoje bardzo watpic.. a portlae to moze jeszcze edarling

Gość takajedna24
może spróbuje i mi się poszczęści, kto nie ryzykuje ten nie ma..bo inaczej nie mam pomysłu co zrobic