Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dupolina

CZERWONY NOS :(

Polecane posty

Gość Dupolina

Witajcie ;) , mam bardzo poważny problem mam 14 lat i od roku mam czerowny nos http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/71177_115637251787655_169879_n.jpg&imgrefurl=http://www.facebook.com/group.php%3Fgid%3D115637251787655&usg=__DWBL_ZJvgZeuVscl-K1x7akQ_74=&h=300&w=200&sz=12&hl=pl&start=26&zoom=1&tbnid=8ynIFP1xAOfHqM:&tbnh=159&tbnw=106&ei=3bnOTb3mAc3Qsgb__tm5Cw&prev=/search%3Fq%3Dczerwony%2Bnos%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1250%26bih%3D511%26tbm%3Disch0%2C780&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=587&vpy=87&dur=218&hovh=240&hovw=160&tx=67&ty=167&page=3&ndsp=13&ved=1t:429,r:3,s:26&biw=1250&bih=511 . Coś wtym stylu . Może ktoś przechodził coś takiego jak ja ? :( Jak możne tego się pozbyć ? :(

Gość Dupolina
Czy nikt mi nie umie pomóc :( ?? Proszę , pomóżcie !! Będę bardzo bardzo bardzo wdzięczna ! :( :( :*

Gość link się nie otwiera
ale ja też mam czerwony nos.. trudno, taka uroda, dużo pudru jasnego i wszystko jest ok, nic nie widać :)

Gość Dupolina
Kurde ale wiecie wystąpiło mi to rok temu i mam już dużo lepszy ten kolor nosa , ale chce się tego pozbyć na zawsze znacie jakieś sposoby ?

Gość link się nie otwiera
Kiedyś czytałam, że taki czerwony nos to popękane naczynka i można leczyć to laserem. Ale podejrzewam, że taka laseroterpia jest droga :O

Gość Dupolina
Hmm bardzo dziękuuje za tą rade :D Może faktyzcznie to popękane naczynka ? A jeżeli to trądzik róowaty czy jak on ma xD To znacie jakieś skuteczne sposoby maści ?

Gość sdfghjkl
najlepiej idzdo dermatologa,postawi własciwa diagnoze i wtedy można leczyć jak juz sie wie co to jest.

Gość moim zdaniem,
to zaburzenia w pigmentacji skóry. Idź do dermatologa, może coś wymyśli. Tak na wszelki wypadek oczyszczaj organizm z toksyn jakąś terapią np. t. Gersona, w terapii dużo soku z marchwi, korzystaj z sauny suchej i hartuj zimną wodą twarz. A może pijesz alkohol, bo pijacy mają z reguły czerwone kinole?

Gość Dupolina
Ykhym do ,,moim zdaniem '' żal mi Cię może ty piłaś w wieku 14 lat to twoja sprawa , ja nie pije lool .

Gość Kilcia
A u dermatologa byłaś?warto pójść. To może być,ale nie musi początek trądziku różowatego. Tylko dermatolog to oceni i nie jest to związane bynajmniej z piciem alkoholu,tzn jeśli miałabyś trądzik różowaty to najwyżej alkohol może go zaostrzać,ale nie powodować.

Gość siri
A miewasz zaparcia?,,Uporczywa czerwoność nosa spowodowana jest czasami zaburzeniami przewodu pokarmowego - najczęściej długotrwałymi zaparciami." z książki pt.Zioła dla zdrowia i urody B.Jaroszewska r.wydania 1990.