Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumająca

byłe partnerki mojego chłopka

Polecane posty

Gość dumająca

Dziewczyny rozmawiacie ze swoim partnerami o swoich/jego byłych związkach, o byłych partnerkach seksualnych? Nie przeszkadza wam fakt, że te x lat temu spali przysłowiowo z kim popadnie, czy nie porównują was do tamtych itd?

Gość kkkkkkkkkkkk
mój nie porównuje, nie opowiada, nie zajmujemy się tym wogóle, jesteśmy tu i teraz dla siebie

Gość melba rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mnie interesuje dlaczego sie rozstali...bo jak traktowal inne tak bedzie traktowal ciebie...nie jestes ksiezniczka

Gość dumająca
a jeśli rozmowa na taki temat się już odbyła, jak o tym zapomnieć?

Gość kirginia
ciężko zapomnieć, dlatego się o byłych nie rozmawia... to zasada nr 1.

Gość kuleczka:)
ja dopytuje czasem i jestem zazdrosna o przeszle zycie. wiem ze to niedobrze, ze sie nie powinno, mam nadzieje ze kiedys to zmienie... i tez uwazam ze dzieje przeszlych zwizkow partnera mowia cos o nim i warto cos tam wiedziec.

Gość dumająca
dzieje związków tak, ale jakieś przelotne jednorazowe wyskoki 16-17latka, który dzis ma 23lata? to boli najbardziej i to ciężko zapomnieć

u mnie jest to samo i tez jak czasem powracam myslami to mi przykro, ale to bylo przede mna wiec.... al eracja troche przykro, ale chyba nie powinno. w koncu nastolatek a dorosly to roznica. takie zycie :) wazne ze teraz jes wierny i kocha, a co bylo to sie nie cofnie, zreszta po co :)

Gość wg mnie lepiej nie pytac
waznym pytaniem jest jak sie zerwalo,choc tak naprawde moze nie powiedziec prawdy tylko sprzedac jakas scieme zeby nie wyjsc na huja. z doswiadczenia zwiazkowego teraz juz wiem,ze im mniej wiesz to tym lepiej bo po co ci wiedziec np sprawy lozkowe??albo inne slodkie rzeczy?albo jaka byla? pozniej tylko myslisz : cholera wiec robili to tak i tak,etc badz jest duzo ladniejsza ode mnie. a jesli az tak ci przeszkadza przeszlosc to poprostu szukac jakiegos gowniarza bez przeszlosci.skoro ty masz bylych to nie mozesz wymagac ze twoj nigdy nic z zadna. ale nie polecam prawiczkow ani takich co nigdy nie byli w zwiazku bo nie wiedza co robic,co jest zle w zwiazku,musza sie wiele nauczyc zeby relacja byla udana,tak samo dziewica

liczy sie dusza, poglady, zachowanie, wiernosc a nie doswiadczenie w lozku ;/ kiedys trzeba je zdobyc, kazdy je zdobywa, takjak doswiadczenie zawodowe. szukac kogos i jako glowna zalete upatrywac doswiadczenia w lozku to zenada ;/

Gość wg mnie lepiej nie pytac
niebardzo zrozumialas, taka prawda lepiej nie wiazac sie z prawiczkiem czy dziewica bo pozniej zdradzaja ,praktycznie zawsze przychodzi ta mysl do glowy!moze dziewczyna bedzie wierna ale facet... nie oszukujmy sie

Gość prawiczek z warszawy
Jak Cię to boli to się umawiaj z prawiczkiem 💤

moze do glowy przychodzi ale nie kazdy to wprowadza w czyn. ale okej, rozumiem, ze twoim zdaniem lepiej nie ryzykowac :) jak kto uwaza :) ja jestem obecnie ze swoim pierwszym chlopakiem, a on juz ma bujna przeszlosc. ja mu ufam i on mi. po prostu w siebie wierzymy i znamy sie na tyle by ufac. to na prawde kwestia czlowieka