Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest okropne eeee

Chciałabym poznać atrakcyjnego faceta prawiczka - Ale takich nie ma ! :(

Polecane posty

Brzydzi mnie ta rozpusta w dzisiejszych czasach :( Chcialabym poznac fajnego z charakteru i urody faceta ktory nie byl z kobietą . Ja jestem dziewicą , nie trafilam na odpowiedniego ,wszyscy chcieli juz zaraz sie dobierac do mnie :O A kazdy fajny facet mial co najmniej jedną dziewczyne, niektorzy nawet nie wiedzą ile dokladnie ;O

Nie wiem dlaczego , brzydzi mnie mysl ze mogl dotykac innej kobiety, albo uprawial z nią seks :O Faceci chcą dziewicy (niektórzy) a ja prawiczka.

Gość sader
Sa na tym swiecie arakcyjni faceci, ktorzy sa prawiczkami, tylko trzeba dobrze szukac. Zycze szczescia w poszukiwaniach.

Gość metalucifer
wszystko zależy od tego, o jakim przedziale wiekowym rozmawiamy. jak widac chocby po tym forum, prawictwo strasznie rzuca się facetom na mózgi.

Gość jesteście idiotami
Wiadomo, że trudniej jest szukać takiego w wieku 40 lat, a o wiele łatwiej w wieku 20 paru, a takiego własnie szukam

Gość ajajjajajajajajja
Nie zapominajcie ,ze na kafe siedzą brzydkie prawiki :D Sami to ciagle przyznają ,ze nie mają urody :D Byl w zeszlym roku jeden ,ale okazał się prodżektem jakiegos gnojka ,ciagle tu wstawial fotki :D

Szukam w wieku 23-35 i znalezc nie moge :O

Gość sader
offerma Chyba do przedszkola chodzisz skoro tam polecasz szukac, poziom twojej opdowiedzi tez by na to wskazywal

"Nie wiem dlaczego , brzydzi mnie mysl ze mogl dotykac innej kobiety, albo uprawial z nią seks Faceci chcą dziewicy (niektórzy) a ja prawiczka. " Dziwi mnie takie podejście. Ja należę do osób, dla których najważniejsze jest teraźniejszość. Nigdy nie karałbym osoby, na której mi zależy za błędy/czyny z przeszłości. Rozumiem, że dla niektórych seks ma jakieś wyniosłe znaczenie, jednak nie można prawictwu/dziewictwu nadawać sensu istnienia. To takie lekkie popadanie w skrajność. Życie to nie disneyowska bajka, kroczymy własnymi ścieżkami, poznajemy różne osoby, z tego wynikają też różne sytuacje. Poza tym jesteś w stanie zaufać komuś w 100%? Bo szczerze, ja nawet sobie w tylu nie ufam. Myślę, że zawsze mogłaby Twojego prawiczka dopaść chęć spróbowania z kimś innym, chęć zdobycia porównania...

Gość ___GG_____
Tez bym chciala przystojnego ktory nigdy nie byl z kobietą :(

a ja bym chciała lody bez kalorii, ale takich nie ma 😭 atrakcyjnego prawiczka szukaj w przedziale wiekowym 15-20.

Gość dafas
Mam zdecydowanie ponad 20 lat, jestem prawiczkiem. Atrakcyjny, ale nie typowy przystojniak. Wysoki(prawie 190cm) brunet. Jakies pytania?

Offerma - zawsze na siłę starasz się udowodnić swoją błyskotliwość? "a tobie z jakiegoś konkretnego powodu wydaje się że mnie obchodzi co sądzisz o "poziomie mojej wypowiedzi"" Napisała osoba, która czepia się szczegółów, nic nie wnosząc do dyskusji i nie próbując się wczuć w sytuacje/problem.

Gość dafas
""Atrakcyjny, ale nie typowy przystojniak. " he he he " Mamy Ci zobrazowac na przykladach, wylozyc jak chlopu na miedzy czy twoj mozdzek jest na tyle sprawy ze sam domyslisz sie co mialem na mysli?

Gość dafas
@ offerma Nie, nie mialem tego na mysli. Jednak przecenilem mozliwosci twojego mozdzka.

Gość ojdjjdjdjjj
to w ktorym w koncu ? najpierw byl '12 , potem mowiles 2013 . a teraz znow 12 ? :O Za 5 lat bedziesz gadal : poznam dziewczyne w 2025 roku i bede szczesliwym ojcem :O ja pertole :D

Gość prawiczek z warszawy
Otóż są lody bez kalorii, są to lody z lodziarni oddalonej o 10km do której nie ma drogi dla pojazdów czterokołowych :classic_cool:

Gość dafas
Widze ze bez przykladow sie nie obedzie, chociaz jak patrze na kolege ktorego nick doskonale obrazuje jego mozliwosci itelektualne to zastanawiam sie czy te przyklady cos dadza, mam obawy.

IMO13816 - widzisz, fajne porównanie z morderstwem, tylko to jeszcze większe pierdolenie niż moje. Mówiąc błędy z przeszłości miałem na myśli czas, zanim mnie poznała. Innymi słowy, dla mnie rozgarniętych, kiedy kogoś poznaję bardzo chcę tej osobie przypiąć czystą kartkę i samemu ją zapełnić. Porównywanie pocałunków, seksu, czy każdych innych głupot nie zabronionych przez prawo do zabójstwa świadczy o waszej ignorancji tematu i małostkowości.

Gość * BzYLI *
"Sa na tym swiecie arakcyjni faceci, ktorzy sa prawiczkami, tylko trzeba dobrze szukac. Zycze szczescia w poszukiwaniach." hehe, owszem, rzadko bo rzadko, ale tacy się zdarzają, tyle że prócz prawictwa i urody mają jednocześnie całkowicie spierrdoloną psychikę. Tak więc nie życz szczęścia w poszukiwaniach , bo takiego lepiej nie znaleźć :D🖐️

Gość dafas
@* BzYLI * Bylo Ci dane poznac wszystkich takich prawiczkow, ze sie wypowiadasz ze tacy sa? Jesli nie, to nie pisz takich rzeczy!

Jeśli to miała być cięta riposta, to ja nie wstydzę się moją "głupotą", widząc, że w otoczeniu są jeszcze głupsi.

Gość * BzYLI *
"Bylo Ci dane poznac wszystkich takich prawiczkow, ze sie wypowiadasz ze tacy sa? Jesli nie, to nie pisz takich rzeczy!" znałem 2 przystojnych facetów (jeden wręcz w typie modela) w wieku 20+ lat, którzy byli prawikami. Obaj panicznie bali się kobiet (choć daję głowę że pedrylami nie byli) mimo że te ich same do nich ciągnęły, próbowały zagadywać itp. Obaj byli cisi, trzymali się generalnie na uboczu. Czemu tak było, nie wiem. Ale nie świadczy to raczej dobrze o ich psychice, prawda?

Gość Loooooooooooooser
ty nigdy nie miales kobiety