Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieeesss

mam dosc demokracji

Polecane posty

Gość jakieeesss

a wy

Gość jakieeesss
czytasz shatyn jakies bzdury i sobie tym wypaczasz obraz swiata

Gość policjanttt
w polsce nie ma demokracji rzadzi banda złodzieji i znajomych

Ja mam dość chorej unii i przepisów które wchodzą każdego dnia .. Papierosy, foteliki dla dzieci, zwierzątka.. co jeszcze wymyślą ?

Gość policjanttt
np działalnosc komisji majatkowqej afera fozz za która stał miedzy innymi np leszek balcerowicz, 20 lat temu mówili zacisnijmy pasa to za 20 lat bedziemy zyli jak Niemcy mineło 20 lat i gdzie jestesmy

"Bez tej Unii wygladalibyśmy jak Ukraina..." A źle ci było ? Podoba ci się to co jest teraz ? Gratuluje. Poczekaj jeszcze jak euro wejdzie. Słowacja już płacze.

Gość policjanttt
shatyn byłem kiedys na ukrainie i nie masz pojecia o czym piszesz tam w ogóle nie ma dróg lokalnych wyasfaltowanych

Gość policjanttt
shatyn ty wszystko wiesz ta przeklinana przez ciebie komuna dawała ludziom pewna stabilizacje zlikwidowała wszawice i analfabetyzm nie twierdze ze był to ustrój idelany bo nie był ale nie pisze ze demokracja jest fajna moze dla europosłów którzy wydaja nasza kase na dziwki, bankiety itd

@policjant Gdyby nie Balcerowicz to byś teraz trawę na łące razem z krowami wcinał. Kolejny targany emocjami człek siejący spiskową teorię dziejów. Jakby więcej ludzi pracowało, a mniej było tych co tylko patrzą, żeby wydoić państwo z kasy z pewnością nie byłoby takich problemów jakie są teraz.

Gość policjanttt
gdzie jest w polsce rozdział koscioła od panstwa jak polska wspiera budownictwo mieszkaniowe

Gość policjanttt
gdyby nie balcerowicz to bysmy stali lepiej ludzie obudzcie sie przeciez te np ofe to czyste złodziejstwo a wy sie na to nabieracie

Gość policjanttt
shatyn ta komuna cos po sobie zostawiła po naszymn pokoleniu zostana tylko puste hale supermarketów

Gość policjanttt
zdemoralizowane zawsze było i bedzie to jest polska shatyn wtedy był inny przelicznik worek nawozu 50 kg u nas kosztaował mniej niz pół dolara teraz kosztuje 50 dolarów nie jestem analitykiem ani ekonomista ale z racji swojej pracy mam kontakt z ludzmi i widze jak oni ubozeja z roku na rok

Gość ja tez mam dosc przygniata
mnie swiadomosc ze taki ktos jak shatyn czy inne przyglupie menele spod budki z piwem maja taka sama wartosc glosu jak moj a przede wszystkim ze idiotow jest zawsze wiecej :classic_cool:

Gość policjanttt
shatyn bredzisz od rzeczy wykształcono tysiace inzynierów i lekarzy którzy budowali fabryki i miasta dzisiaj juz 300 tys magistró nie ma pracy mamy najwiecej magistró w przeliczeniu na mieszkanca na swiecie jeden z najwyzszych wskazników samobósjtw w europie

policjanttt a ZUS to nie złodziejstwo? Za 20 czy 30 lat to już możemy w ogóle zapomnieć o emeryturach. Rośnie liczba starych ludzi, na których nie będzie miał kto robić. Niedługo zostaną przejedzone oszczędności, które zostały do tej pory zgromadzone.

Gość shatyn zostal wyraznie
naznaczony sierpem i mlotem, nie wdawaj sie z nim w dyskusje bo to znany czerwony oszolom z niego to mozna sie tylko posmiac i ignorowac te idiotyzmy szkoda czasu... :classic_cool:

Gość policjanttt
zus to osobna historia z emeryturami jest taki problem ze za mało polaków pracuje a chca od 2013 wprowadzic 25 procentowy VAT to zabije przedsiebiorczośc

policjanttt zbierasz strzępy informacji pasujące do Twojej układanki, która mówi, że komuna jest cacy. Gdyby było tak wspaniale to socjalizm przetrwałby po dziś dzień. Nie opowiadaj takich farmazonów, że komuna produkowała tylu inżynierów, dzięki którym powstało tak wiele wspaniałych miast. Piszesz jakby obecny system był winny temu, że mamy tylu bezrobotnych magistrów. Ludzie sami wybierają kim chcą być. A to, że większość młodych ludzi chciałaby być managerami i zarabiać na początek po kilka tysięcy miesięcznie to jest już inna bajka. Teraz robotnik, który ma fach w ręku jest więcej wart niż student po zarządzaniu.

Gość w sumie mam podobnie
a chca od 2013 wprowadzic 25 procentowy VAT no to chyba masz na myśli Polskę, a nie UE, Unia postulowała aby obniżyły VAT państwa członkowskie.. to Polska podwyższa tą daninę

shatyn czerwony ??? chyba czytać nie umiecie

Gość komuchy sie nie obrażaja
no nie shatyn ?