Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotka-klotka

chcę Go zdradzic!!!

Polecane posty

Gość ciotka-klotka

pomocy,od jakiegos czasu w pracy bajeruje z jedym chlopakiem,mimo tego,ze on jak i ja jestesmy w zwiazkach.razem konczymy,zachodzimy gdzies na piwko,kurcze,mam wyrzuty ale on mi tak sie podoba...jestem prawie pewna ze w koncu dojdzie do czegos (jak narazie jestesmy oficjalnie tylko jako kumple) ale nie da sie tego nie zauwazyc,ze ciagle lazimy za soba...ktos ma podobie?naprawde chce zrobic ten skok w bok...pomózcie...

Gość ciotka-klotka
?????? nikt sie nie wypowie?

Gość dodododod-3
nie ,bo jesteś głupią c ipą 🖐️

Gość ciotka-klotka
aha ,moze i jestem

no my raczej nie podejmiemy za ciebie decyzji :-o....... twoje życie twój wybór! Przemyśl wszystko i zastanów sie czy bedziesz umiala z tym życ potem :)

Gość ciotka-klotka
wiem,ze moj wybór....alemoze ktos jest lub byl w podobnej sytuacji???

Gość khagern
i czego sie chcesz dowiedziec?? co cie zastanawia?? masz ochote to sie puszczaj tylko powiedz to swojemu facetowi zeby sprawa byla jasna

Gość pandobra rada 2
ale czego ty wzasadzie oczekujesz ? odpowiedzi ? dobrej rady ? czy moze tylko zwykłego potwierdzenia że jestes pospolita kur... jesli zdaradasz to po co sie z kims wiążesz ? uważasz że jestes w porządku ? twój facet powinnien sie o tym dowiedzieć i kopnać cie w dupe

Gość Serafina90
Zupełnie bez sensu! Nie rozumiem jak można zdradzać, oszukiwać osobę, która cię kocha i ci ufa. Jednak najwyraźniej ty nie kochasz swojego faceta. W takim wypadku wolałabym się z nim rozstać zanim zrobiłabym cokolwiek z innym. Będziesz mogła potem normalnie spojrzeć na siebie w lustrze? Co z ciebie za kobieta???

Gość Serafina90
Dodam jeszcze, że zdrada może i wygląda całkiem podniecająco na filmach, ale w życiu wygląda to zupełnie inaczej! Nie chcesz wiedzieć jak czuje się osoba, która zdradziła.

Gość zyczliwy
Mysle ze pytanie jest czego wlasciwie oczekujesz od komentarzy? Wg. mnie jest jasne ze chcesz tego i zdrada Cie nie przejmuje za bardzo. Ogolnie uwazam ze raz sie zyje i trzeba isc na calego, takze bym sie nie przejmowal, ale to oczywiscie zalezy od zwiazku w ktorym jestes. Jak chcesz pogadac wiecej, zagadaj do mnie na GG 13677789 Z checia pogadam, bo takie tematy mnie interesuja. :) pa.

Gość Lolo44444
Serafina90 takich kobiet jak ty praktycznie juz nie ma niestety

Gość slowak
zrob to

Gość tylko kobieta
jeśli jesteś pewna swojego faceta i myślisz że chcesz z nim być, to pogdaj o tym za nim b dzie za późno, jeśli Ci wszystko jedno to ponieś się emocji.. tak mówi doświadczona która odczuła zdradę bliskiej osoby