Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammara21

Czy mogę mu jeszcze zaufac?

Polecane posty

Gość sammara21

Przespałam się z pewnym kolesiem! Problem jest taki że on się tym pochwalił Wiadomo co teraz jest:( Koleś wręcz mnie błaga, żebym go nie skreślała. Koleżanki mi doradzają, żebym go olała,ale zaraz potem wypytują o szczegóły:) żałosne Co wy o tym sądzicie? Czy warto skreślać chłopaka, dodam że nie jest mi obojętny

Gość podszyyyywieeee
daj sobie spokoj i nie psuj sobie opinii jeszcze bardziej, o ile to mozliwe :O

Gość smutnaosobasmutnaaaaa
A i wiecie ja swojego czasu jako gorąca 17 z tym francuzem noo jak mu tam .. a Wieśkiem! Kiedys no w remizei bylismy fajnie było. kupił mi piwo kuflowe bodajże w sklepie kosztowalo takie 2.20zl. ale 7% alk. kopa mi dało troche sie łatwiejsza zrobiłam . tańczylismy. wlozyl mi reke za stanik no nie powiem fajnie było. Sut mi strasznie stwardniał. a drugą poprowadził moja reke w jego majteczki. Poczułam cos zflaczałego.. kurde był taki mięciuuutki . zaczelam go letko głaskać a twardniał. Troche sie przestraszylam no wiecie ... pierwszy raz czegos takiego dotykałam. Wiesio poszedł mi po drugie piwo tez kuflowe. wypiłam chyba z pół naraz po spociłam sie jak świ nia. Gorąco strasznie tam było jeszcze jak Wiesiek sie do mnie przytulił/.... czułam z pod jego pach pot, i jak mnie całował to czułam kiełbase podwawelską . Ale co fajny był mial ursusa 30 i wóz. No i tak tanczymy , tanczymy, i w koncu wiesio powiedzial ze idziemy... no ja ok i tak troche nudno.. juz miala dosc odoru z tej kiełabasy jeg./ wyszliśmy na dwór. poprowadzil mnie do jakegos malego lasku. polozyłam sie a on podwinął mi moją brązowa garsonke i zdjął moje białe majtki ( no moze nie białe bo troche sie zółte po sikach zrobily) ale na szczescie nie widzail bo ciemno było . jego reka przepychała sie przez moje włosy łonowe troche mnie bolało bo ciągnał mnie za te włosy ale cóz ... miłosc niw ybiera (watek erotyczny) tak sttraciłam z wiesiem moj pierwszy raz. nazajutrz przyszłam do niego, on akurat wywalał gnój od świn a ja mu pomogłam pozniej karmić kury, zarżnąć koguta na obiad i doić krowe. Dzis z wiesiem mamy 6 synów. 5 córek i jesteśm y bardzo happy.

Gość .ANAL i ZATORr..,
myślę że mogłabyś zdradzić po koleżeńsku parę szczegółow ze współżycia

Gość zbita z tropu:P
znasz go?czy to tylko jednorazwe bycie ze soba?

anal...sie cos czesto spotykamy:P he he

Gość sammara21
Znam go miesiącami zdobywał moje serce:) Zresztą co to za pytanie, gdybym go nie znała nie było by problemu,bo nikt by nie wiedział:)

Gość .ANAL i ZATORr..,
to miłość

tylko frajer sie tak zachowuje... wydaje mi sie ,ze nie zalezy mu na tobie - inaczej nie robil z Ciebie trofeum

sprawa prosta dla mnie.jak Ci sie podoba-zrob cos z nim-jesli nie-powiedz do widzenia:)

Gość sammara21
To czemu nadal chce być ze mną, skoro traktuje mnie jak trofeum

Gość Januszek..........
Niezły kutas.daj sobie z nim spokój

Gość sammara21
co zrobić z nim?

moze by miec sie czym chwalic?zastanow sie...Ty go znasz...

Gość marcysssiiiaaa
zrobisz jak uwazasz ale moim zdaniem facet bawi sie dziewczynami zeby puzniej moc sie chwalic przed qumplami zdobyczami chyba ze poprostu zucil qumplowi najlepszemu ze byla taka sytuacja a on rozpowiedzial to innym ale bardziej wydaje mi sie ze to chodzi o ta pierwsza sytuacje dlatego nie pchala bym sie w taki zwiazek bo tego kwiatu jest pol swiatu a mozesz znalezc sobie faceta ktoremu naprawde na tobie bedzie zalezec i bedzie cie szanowal:)

Gość .ANAL i ZATORr..,
zbita czy ty masz na imę joanna ?

idealnie to ujełas:P

Gość sammara21
i rok to trwało za nim ten tego

nie-Beata:P

Gość .ANAL i ZATORr..,
szukam joanny ale może cię wezmę na otarcie łez :-(

mną się nie ociera-niczego....heh....

Gość .ANAL i ZATORr..,
przepraszam beatko

Gość sammara21
Jak by zaliczał na prawo i lewo to z 5,6 dziewczyn oprócz mnie już by miały ten sam problem co ja On twierdzi stało się żałuje że się pochwalił,nie sądził że to taka sensacja będzie,gdyż wszyscy myśleli że jesteśmy razem

zatem Cie kolezanko nie rozumiem...czego Ty oczekujesz?odpowiedzi? sama musisz podjac decyzje i niestety to bedzie tylko Twoja wlasna decyzja....

Gość sammara21
ale nie chce tez żałować bo tak i tak jest żle Bo opinia i tak poszła w świat i jej nic nie zmieni,

zastanow sie co dla Ciebie jest wazniejsze:)opinia...zawsze sie wlecze....ale wazne czego Ty chcesz!i tego sie trzymaj:)

Gość sammara21
Może się odgryzę Np wymyślę sobie że chciał żebym to ja go poruchała po jakimś didem Czy na liściu poprzestać?

Gość sammara21
Ty podszywacz dobra opcja DZIĘKI! Nie bede, aż tak okrutna powiem,że wytrzymał całą minute:)

Gość to zrób mi....................
LODA

Gość sammara21
200zł 300zł jeśli nie golisz 500zł jeśli jest małym gównem 1000 zeta jeśli jesteś prawiczkiem