Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka niczego

jak odbudować poczucie własnej wartosci po kryzysie

Polecane posty

pewnie byly podobne tematy ale: 31 lat, jestem osobą, która żyje z przekonaniem, ze na miłość i przyjaźn trzeba zasłużyć, moją jedyną mocną stroną do tej pory wydawał mi się mój intelekt, kariera szła całkiem nieźle do przodu, pracuje w zawodzie, w którym decyduję o bezpieczeństwie ludzi i to jest strasznie dla mnie obciążające psychicznie. Zawsze starałam się pracować rzetelnie i dokladnie. Ostatnio miałam w pracy ciężki okres, dużo pracy, pośpiech i niestety wyniknęły z tego nieprzyjemności, na szczęście tylko finansowe. Ale przez to wszystko straciłam poczucie własnej wartosci, dręczą mnie lęki, ze coś zawalilam, ze coś jest nei tak, nie śpię spokojnie, wstaję z lękiem i kładę się spać. To trwa już 2 tyg a ja nie mam siły. Stracilam chęć do pracy, czuję mega pustkę. Chyba nawet juz nie chce pracować w zawodzie, chociaż wiem, ze zdarzają się gorsze rzeczy. Jak sobie pomóc??

up

Jesteś dobrym pracownikiem bo sie przejmujesz. Idź do psychologa, musisz sie wygadać. Albo przyjaciel który wysłucha i przytuli :)

może ktoś się jeszcze wypowie? nikt nie ucierpiał psychicznie przez problemy w pracy?

Dostałaś kopa w dupę bo włazisz w dupę. Pamietaj: Kiedy czyni sobie podwładny Boga z przełożonego - zawiedzie się. Kiedy podwładny patrzy na przełożonego jak na konieczne zło - zawsze będzie się spodziewał złego. Bo tak w ogóle to nic nie napisałaś o swoim problemie.

Gość khymkhymkhym
Minimum dwutygodniowy urlop i totalne oderwanie sie od otoczenia, od czgokolwiek co by przypominalo prace i zwiazane z nia obowiazki. Sama pisalas, ze zawalilas w wyniku przemeczenia i stresu - jak myslisz, dlugo jeszcze dasz rade meczyc psychike? Odpocznij a dopiero potem zobaczysz, czy to bylo wlasnie to, czego ci trzeba.