Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Touching the Void

Bardzo chciałbym poznać interesującą kobietę...

Polecane posty

Gość amelia75
pewnie jesteś zakompleksionym kolesiem, który tylko tutaj ma odwagę się odezwać, w realu zapomniałbyś języka w gebie

Gość anejot
zgaduje ze jestes spod znaku panny :)

Gość amelia75
a gdzie mieszkasz chłopcze/

Gość kto wie co sie dzieje
wiecie co po dłuższym namyśle stwierdzam że nasza Amelia pseudo "inteligentne poglądy " stara juz panna bo rocznik 75 będzie idealnie pasować do nudziarza prawnika co to jest blondynem ale ciemnym i grubym choć tak samo inteligentnym jak Amelka :D

Gość amelia75
autorze przyłącz się do dyskusji, zapraszam

amelia nie pierdol tylko podaj choć te dwa twoje "inteligentne poglądy " jak podasz to się spotkamy niech stracę przyjadę nawet na koniec świata :P

Gość nie no... cierpliwosci
Poddaje sie :D:D Toz to nawet juz podszywu nie umieja rozpoznac :O Ludzie!! Jak Was nie kochac? 🖐️ do autora: Zaloze sie ze podczytujesz ;) Zaloze sie, ze juz sie nie pojawiasz;) Zaloze sie rowniez, ze troche obrazalski to jestes ;) Tylko nie mam sie z kim zalozyc! ;) Powodzenia! :)

Gość amelia75
do kto wie co sie dzieje intelektualnie w 3 minuty rozłoże Cię na łopatki, choćby dziś a

Amelio [swoją drogą świetny film] - ta lawina postów przypomina jednak bardziej pyskówkę niż dyskusję. Wrzuciłem tu link do swojego profilu nie po to, by toczyć publiczne dysputy na temat przymiotów mojego charakteru, lecz by umożliwić zainteresowanym osobom skontaktowanie się ze mną indywidualnie. Zamierzenie to jednak było najwyraźniej niewystarczająco przemyślane, sądząc po tym, co można przeczytać powyżej. Mam nadzieję, że do poniedziałku ktoś to posprząta :) Pozdrawiam.

rozkładaj ,czekam od godziny choć na jeden "inteligentny pogląd" dawaj nie wstydź się czekam.

Touching the Void widać ze maiłąm rację pisząc ze z amelką pasujecie hahaha dwa głąby o inteligentnych poglądach hahaha:D

Gość amelia75
nie poglądy tylko tematy proszę: 1. porozmawiajmy o monoftongizacji dyftongów 2. i palatalizacji spółgłosek przedniojęzykowo-zębowych 3 o dojrzałości ludzi wypowiadających się na forum

hahahaha głupia pipo podaj "inteligentne poglądy" a nie tematy :P wszak je masz jak juz pisałaś :P

Ja mam jedno przemyślenie - nie wiem, czy wystarczająco inteligentne. Jeśli nie pasuje mi jakieś towarzystwo, wystawa, film, książka... zmieniam na inne. A są tu osoby, które z bliżej mi nieznanych przyczyn postanowiły być moimi gośćmi i na siłę siedzą na imprezie, która je nudzi. W wariancie optymistycznym można je porównać do 'królów imprezy', którzy jako jedyni śmieją się z własnych dowcipów. Pozdrawiam wszystkich frustratów :)

Gość amelia75
do autora masz racje: ale Twoje zadanie polega na tym, żeby prowadzić dialog tylko z interesującymi a nie ze wszystkimi, w realnym życiu też musisz dokonywać wyboru

skoro ci nie pasuje to dlaczego nie zmieniasz ? wszak takie twoje przemyślenie :P umówcie sie z amelką na jakiś czat będziecie tylko we dowoje :P wy i wasze "inteligentne przemyślenia" może nawet jakieś inteligentne tematy alelia wtrąci o spółgłoskach żyć nie umierać hahahaha

amelia na prawde myślisz ze jesteś inteligentną osobą?

coż pryszcz nawet na tak nie skalonym niczym ryju potrafi wyskoczyć :P

po za tym jakie u siebie? leszczu po prawie co to nawet aplikacji żadnej nie zrobił hahahah

Czasem zastanawiam się, co kieruje takimi ludźmi, co przyczepiają się do innych, oceniają i krytykują. To rodzaj zboczenia seksualnego? Cokolwiek by to nie było, jest to mój ostatni post w temacie. Dobrej nocy.

Gość amelia75
do kto wie; dobrze : może porozmawiamy o poglądach Sokratesa; czy uważasz, że można utożsamić wiedzę z cnota? a może o poglądach Lamarca, który twierdził że nie używany narząd zanika? a może mój pogląd:że jesli ktoś nie ma nic sensownego do powiedzenia to udaje idiote i dowcipnisia?

Amen topik do zamknięcia :D

amelia głupia kretynko miało byc o twoich inteligentnych poglądach !! po chuj piszesz że takie masz skoro nie masz idiotko. lepiej nazwać cię nie można pelikanico bez wiedzy :O jesteś żenująca :O

Gość amelia75
brawo1 to własnie Twój popis erudycji, nie masz niczego sensownego do powiedzenia tylko wcinasz się w cudze rozmowy i krytykujesz wszystkich,

Gość amelia75
gdybysmy się spotkali to nie byłbys w stanie wydusić z siebie słowa i siedziałbyś skulony w kącie, albo zacząłbys mnie obrażać jakby wystarczył ci cywilnej odwagi

Gość yerthrtgds
Ech, amelio nie produkuj się tak. Niby inteligentna, a nie zauważyła, że została "olana" przez autora. Nie chciał Ci odpowiadać od początku, ale swoją namolnością dałaś radę. Znajdziesz lepszego. Daj spokój.

Gość amelia75
do kto wie! żegnam czule, swoją rolę jak zwykle odegrałeś świetnie; wszystko schrzaniłeś nikomu nie chce się już z tobą gadać