Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja1982

Czy taki 29-io letni facet pozna jeszcze kobietę ???

Polecane posty

Gość totylkoja1982

Według mnie w dzisiejszych czasach to same negatywne cechy. - studiowałem budownictwo , została mi tylko obrona , w trakcie studiów pracowałem, a teraz w pracy chcą dać mi awans itd. - alkohol piję tylko od czasu do czasu , nigdy nie zdarzyło mi się aby urwał mi się film , nie upijam się - nie jestem imprezowiczem , do klubów chodzę bardzo rzadko , wolę do jakiejś knajpy , do muzeum , na wystawę , do kina albo na świeże powietrze - nigdy nie brałem narkotyków - nie palę papierosów , paliłem przez kilka miesięcy ale to było jeszcze w podstawówce - wstyd to napisać , ale nie miałem żadnej partnerki seksualnej - dzieci lubię , ale pewnie nigdy ich nie będę miał - moja kryminalna kartoteka jest czysta jak kartka papieru , nigdy nawet nie dostałem mandatu choć jeżdżę już prawie 10 lat - jestem spokojny , odnoszę wrażenie że za spokojny , dobre wychowanie też nie jest mi obce - nie wiem czy komuś się podobam czy nie , to kwestia indywidualna , ale dzieci w parku nie uciekają na mój widok - jestem szczupły Właśnie przez to co napisałem powyżej nigdy nie byłem w żadnym związku i chyba nigdy nie będę. Jestem za spokojny i zbyt nieśmiały , a przez to zbyt nudny i nieciekawy sad Mój brak doświadczenia dodatkowo mnie pogrąża. Niestety moim największym problemem jest to, że zamknąłem się w sobie i teraz bardzo trudno się otworzyć.

Gość Januszek..........
Dziewczyny lubią niegrzecznych chłopców. Nie wiesz o tym???? Na pewno znajdziesz sobie dziewczynę.

Gość Bardzo się mylisz Autorze
ja też mam 29 lat i tez jestem spokojna, kiedyś byłam w związku, ale wszystko się rozpadło i szukam właśnie takiego fajnego faceta bez nałogów, nudnego, ale spokojnego takiego jak ja :-) Myslę,więc że na pewno spotkasz kobietę, bo takich ja ja jest wiele jeszcze, wbrew pozorom :_) Powodzenia

Gość mixxeerka
w sumie pod wieloma względami jesteś podobny do mnie, ja mam 30 lat i wciąż mam nadzieje, że spotkam kogoś, ja nie lubię niegrzecznych chlopców, ja lubię pewnych siebie mężczyzn. podobno woli się przebywać z pewnymi siebie osobami bo to sprawia, ze czujemy się komfortowo (nie musimy się martwić o tą osobę) Byłam w kilku związkach, ale jakoś nic z tego nie wyszło. ale nie poddam się, bo to byłby poczżtek mojego końca

Gość napisz ile zarabiasz
:)

Gość totylkoja1982
hehe napisz ile zarabiasz, dobre sobie.

no coooo ?, to ważne jest przecież...

bardzo podnosi atrakcyjność to ogólnie znana prawidłowość

Gość dzifny
pozna na pewno niejedna pytanie czy ktoras sie zainteresuje :classic_cool:

Gość kenny shamrock fan
po chuja zakładasz dwa razy ten sam temat prowokatorze?

Gość totylkoja1982
Mam 1500 na rękę, jak dostanę awans to 1800 będę miał.

Gość Ameliaaaaaaaaaa
Autorze jesteś z Kielc?? Jeśli tak to chętnie Cię poznam :) Pozdrawiam

Gość totylkoja1982
Pieniądze są ważne, ale żeby zaraz tak od razu pytać ;) Te podszywy wyżej to dobre są, nigdy nie śpią. Nie jestem z Kielc, tylko z województwa ościennego. Zapraszam w Bieszczady ;)