Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Komunia kuzyna chłopaka

Polecane posty

Byłam zaproszona jako osoba towarzysząca na komunię kuzyna chłopaka wraz z jego rodzicami, lecz z przyczyn losowych nie mogliśmy być w dzień komunii a więc tydzień temu, dlatego jedziemy jutro. Stąd moje nieco głupie pytanie, dzieciaka będę widzieć pierwszy raz w życiu, jak zresztą całą rodzinę od strony chłopaka prócz jego rodziców, damy tam jakąś kopertę i telegram, lecz kompletnie nie wiem, co życzyć temu chłopcu?

oj ja mam ten sam problem tylko ze dopiero ide za tydzien do siostrzenicy swojego faceta i tez nie mam bladego pojecia jakie życzenia sie składa..

Nikogo tez nie znam wiec jutro ide poznac siostre i je rodzine wraz z ta mała, nie wiem w ogole jak sie zachowac.

Gość Annanlajdutajanina
Życz mu, aby zawsze potrafił dokonywać w życiu trafnych wyborów i by spełniły się jego marzenia.

ja tak miałam na ślubie wujka mojego chłopaka :D wypaliłam coś w stylu "no to ja również życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia" życzenia roku:D:D

ja równięz do domu zladowałam koło godz 21, i również zupełnie nie potrzebnie sie tak stresowałam. Było baaardzo miło bardzo sympatycznie i tak rodzinnie:) wiec teraz został stres przed komunia -bo życzen nadal nie mam;p i przed reszta rodziny:P