Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakkredka

pije drina, ktoś ze mną??

Polecane posty

nie nie nie, jestes piata osoba ktora mnie o to pyta... malo tego znam goscia ze stopki tego calego b777 i na pewno nie jestem nim :P ale mamy te same okulary :D

oj tam wcale takam loda jnie jestem mieszkam sama wiec co mamrobic w sobote wieczorem hmm?

Gość prinzesska27
Pije Jimiego....

sa nawet duze podobienstwa ,ale pewnie myli fakt ,ze mamy podobny kolor wlosow i te same okulary :P tylko ja jestem wyzszy... wzrostem i stopniem :P a b777 nie trawie wiec wolalbym byc nie porownywany do niego. fota jest z wakacji - a co?

ide po ostatniego drina... wszystko co dobre szybko sie konczy :(((

więc też jesteś wojskowym ? skąd wiesz jaki stpień ma ten B 777 ? z jakiego kraju się pytam

Gość kajakkredka
zapraszam do mnie u mnie jeszcze sporo zostało..

1. armia to mala branza... i tak sie sklada, ze go znam wiec wiem w jakim stopniu sluzy 2. wybacz ,ale w przeciwienstwie do niego nie bede sie tlumaczyl gdzie jezdze na wakacje... łatwo sie domyslic zreszta... dosc popularny kierunek wakacyjnych wojaży 3. zmasakrowalem gin.... oranżadą light! :D

Gość kajakkredka
dlaczego light??

o matko ... tłumaczył .. dooobra nie tłumacz się

dbam o linię :D nie wiem co mi odj....o zeby ten syf kupic... nie da sie tego pic...moglem te ostatnie ml ginu z gwinta strzelic

Gość kajakkredka
ale wiesz,że jak się dba o linie, to się alkoholu nie pije?? tak tylko pytam :-) Ale tonik light the best!

suzie...zauwazylem ze im wiecej tu sie o sobie mowi tym gorzej... i tak powiedzialem za duzo :) jestem tylko kafeterianem tymczasowym tak jak ty i niech tak zostanie :)

tonik byl normalny :) zartowalem... jestem dosc aktywny wiec nie musze az tak swirowac z waga :)

nie chcesz odpowiedzieć na tak banalne pytanie gdzie zrobione było zdjęcie ...to ochrona prywatności ? przecież fotę wstawiłeś ... dwa sprzeczne ze sobą działania

Gość bl..e
Ja dzisiaj tylko herbatkę oczyszczającą :( , ostatnio za dużo było u mnie procentów ;)

Gość kajakkredka
ja teoretycznie też powinnam, ale w planie mam jutro spalanie kalorii, wiec raz się żyje :-)

suzie tak czulem ze tego argumentu uzyjesz. fota jest ale jak widac... nie dosc ze biora mnie za kogos kim nie jestem to jeszcze nie mozna mnie zlokalizowac :) jaka tu sprzecznosc...skoro mylicie mnie z innym gosciem? jestem anonimowy nadal... za wiele o mnie nie wiesz i nie czuje potrzeby bys wiedziala. zastanawia mnie twoj upor maniaka :) odpowiem wiec bo pewnie ma to zwiazek - nie to nie jest ani irak ani afganistan :) slaczki na jeepie moga cos ci podpowiedziec :)

Gość alice_in_chains
powitac, ja popijam dzis winko domowej roboty, mam mega wkurwa, o i tak;)

alice sluchalem kiedys alice in chains... :) i wielu innych fajnych kapel... teraz juz niestety rzadko ;/ smacznego

Gość kajakkredka
a ja pije na zmiane, raz na smutno, raz na wesoło, a co!

Gość alice_in_chains
a to czemu juz rzadko?

ciesze sie :) dla ciebie moge byc kim chcesz - nie jestem tu po to by komus zaimponowac albo czyms sie chwalic... jak pan b777 :P

czestotliwosc pewnych rzeczy zmienia sie z wiekiem... przybywa nowych zajec....ubywa czasu ... tak to juz jest... kiedys to zrozumiesz ;)

Gość justynka..malinka
hm ok, zalezy jak rozumiesz "kiedys to zrozumiesz". jesli muzyke sluchasz dusza wiek nie ma nic tu do rzeczy

"kiedys to zrozumiesz" wiem że to nie do mnie .. ale daruj sobie ten patriarchalny ton ..

nie rozumiesz..... slucham tej muzy - nadal ja lubie, ale nie tak czesto jak bedac np na studiach. przybedzie ci obowiazkow to sam/sama zobaczysz ,ze na pewne rzeczy nie bedziesz miec juz tyle samo czasu co kiedys

Gość alice_in_chains
a justynka to ja;)