Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny ?

Dlaczego zadna kobieta nie zwroci na mnie uwagi? :(

Polecane posty

Gość Samotny ?

Witam.. mam wielu znajomych, przyjaciol.. ale.. dlaczego zadna dziewczyna nie zwroci na mnie uwagi? Mam 19 lat.. mysle, ze urody nie mam az tak najgorszej.. moze jestem ciutke "misiowaty", mam dlugie wlosy.. Koledzy, nieogarnieci, co chleja i cpaja codziennie jakos z tym problemu nie maja.. ja ucze sie w technikum dziennym, pracuje w nocy, jestem muzykiem, gram w zespolach, gram koncerty itd i jakos nic.. Ponadto : nie pije, nie pale, nie cpam, mam mase zainteresowan, ze wszystkimi sie dogaduje.. kurde, na prawde nie wiem dlaczego tak.. Moze jestem zbyt nie smialy, zeby zagadac? Nudziarzem tez napewno nie jestem... Sam juz nie wiem.. co myslicie?

Gość myślimy że pieprzysz
jak potłuczony, bo to ty masz latać za dziewczynami, albo jesteś provo 1/10... kiepskawe przy tych wszystkich prawkach

Gość Samotny ?
moglbys/moglabys to przetlumaczyc ? "albo jesteś provo 1/10... kiepskawe przy tych wszystkich prawkach"

Gość TrocheWredna24
faith, jak ty juz cos powieszzzzz... szkoda oczu. wydaje mi sie ze tak to juz jest ze: -wyglad sie liczy. Oceniam ze dla 90% kobiet dlugie wlosy u faceta odpadaja. Ja tez bym namawiala cie do ich sciecia, poza tym do swoich zainteresowan wrzuc np silownie lub bieganie. Nie zaszkodzi a dobrze zrobi cialu, -byc moze dziewczyny w ktorych gronie sie obracasz wola takich "kozakow", pewnych siebie niegrzecznych zarozumialcow. Nie ludzmy sie, masz dopiero 19lat, domyslam sie ze towarzystwo podobnie, wiec nie licz na dojrzale kobiety, -sprobuj zarazic kogos swoja pasja, nic tak nie poprawia humoru jak robienie czegos we dwoje. Pozdrawiam

Gość myster zoolog
ciesz się że nie zwraca na ciebie pokarmu !

Gość a co tu tłumaczyć
prowokacjaaaaaaaaaa jak setki innych na tym forum prijekt na projekcie połowa tematów jest zakładana dla JAJ 🖐️ idź na inne z takimi dylematami

Gość Samotny ?
TrocheWredna24 Mysle, ze zrazenie kogos swoja pasja jest w tym wypadku niemozliwe, co do towarzystwa, masz po czesci racje, aczkolwiek to nie sa kobiety, tylko dziewczyny.. praktycznie poszukuje raczej milosci, a nie przygody, nie mam jakby takiej "odwagi" aby bylo cos juz blizej..

Gość Samotny ?
Jezeli normalny post uznajecie jako prowokacje, to co dla Was jest "nie prowokacja"? masakra..

Gość A co to za muzyka i
Skąd jesteś?

Gość OneTwo
Masz już jedną chętną i nie płacz tu więcej.

Gość be be be be
dokładnie, skąd jesteś? bo wydajesz się być ciekawą osobą, nie wiem dlaczego żadna Cię nie chce:)

Gość Samotny ?
ehh..

Gość najlepiej zmierz
może nie lubią 'misiowatych' a swoją drogą, to niby co:O normalnie GRUBY jakoś kobiety to lochy albo grubaski, a facet se powie, że MISIOWATY:O

Gość Samotny ?
najlepiej zmierz Chyba dobrze powiedziane.. Jestem ze śląska ;)