Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowiankaa

Myślicie, że miałabym szansę na zostanie modelką?

Polecane posty

Gość slowiankaa

Już od dzieciństwa rozmyślam nad tym.. modeling. Nie wiem, ale bardzo mnie to kręci, jednak nic nie robię w tym kierunku. Niestety, obawiam się, że mogę się nie nadawać. Jestem wysoka, bo mierzę 175, więc tak akurat. Natomiast moja waga nie jest odpowiednia - 62 kg. Jak na modelkę to zdecydowanie za dużo. Myślę, że mogłabym schudnąć. Poza tym mam jasny blond, długie włosy, oczywiście naturaln, oczy piwne. Ogolnie od zawsze ludzie mi mowia, że powinnam iśc na modelkę, jednak mi się wydaję, że oni trochę się nie znają i stąd to wynika. Nie ukrywam, że bardzo bym chciała i zastanawiam sie czy nie rozeslac zgłoszen do agencji, ale boje sie, ze poodmawiaja. Co myslicie?

No to rób wszystko zeby spełnic marzenia i nie pierdol... schudnij i bedzie ok.

Gość slowiankaa
a co proponujecie, zeby zrzucic tak przynajmniej z 8 kg? Jakies diety?

Gość Serafina90
Nie wiem jak wyglądasz, ale w dzisiejszych czasach niestety wiele modelek wygląda ohydnie, sama skóra i kości. Czy taka Anja Rubik jest ładna, kobieca? Ja nie mogę na nią patrzeć. Jak tu ją porównać np. do Cindy Crawford, która miała normalne, kobiece kszałty? Nigdy w życiu nie wychudziłabym się tak dla kariery. Próbuj ze zdjęciami, może ktoś się tobą zainteresuje. No i niedługo rusza nowa edycja Top Model. Nie myślałaś o tym? ;)

oo wlasnie z kazdym dniem dobrze gada...no chyba,ze Ci ziwsa gdzie niegdzie .. no to ćwicz dużo! i mniej jedz...

Gość slowiankaa
Mam 17 lat, rocznikowo 18. Nie do Top Model, to na pewno nie pójdę, ponieważ boję sie, że się ośmieszę ;D Natomiast do jakieś warszawskiej agencji bardzo chętnie. Co do mojej wagi. Raczej wyglądam na szczupłą, taką w sam raz, jednak modelki nie mogą być szczupłe tylko wręcz chude. Myślę, ze waga 54-55 kg byłabyw moim przypadku idealna.

Wiesz, najpierw się przejdź. Jeżeli z twoją wagą będzie coś nie tak - na pewno ci powiedzą :) Lepiej nie chudnąć pochopnie, bo jeszcze źle postąpisz.

Gość slowiankaa
no niestety nie mieszkam w stolicy, jednak wiąże z nią przyszłość, dlatego mogę wysłać jedynie formularz castingowy. A boje się,że jak raz sprobuje z obecną waga to odmowia i nie dadza mi drugiej szansy, wiec wole najpierw schudnac :)

lepiej pokaż fote ; twarzy i sylwetki to Ci doradzimy. czasem wbrew pozorom modelkami zostają brzydule ale charakterystyczne , a jak jestes ładna to tym bardziej nie masz sie czego wstydzic

Gość barrakuda....
slowianka to jeszcze zalezy o jakim modelingu mowisz np. modelki do katalogow moga nawet wazyc 100kg :classic_cool: Ale jak ci sie marzy klasyczny wybieg to musisz byc raczej wiotka. A zdjecia konecznie rozeslij, nic ci nie szkoda.

Gość slowiankaa
nie, nie będe dodawać fotek ,nie lubie publikowac swoich zdjec na tego typu stronach :) Poza tym ja nie jestem jakaś mega ładna. Owszem, powiem szczerze, nie uważam siebie za brzydką, ale nie jestem ślicznotką z dużymi oczkami, ładnym, prostym noskiem i idealnymi ustami :) Niestety... :D Mam dość specyficzną urodę, jednak wielu się podobam i na powodzenie też narzekać nie mogę :) Jednak jak wspomnialam, nie jestem idealna..

Gość slowiankaa
Powiem tak, mi pasuje to i to. Mogłabym sobie chodzić po wybiegu jak również pozować do zdjęć ;)

wyslij zdiecia jesli masz potencjal to i tak cie wezma..jednak waga to nie wszystko musisz miec wymiary, inne na fotomodelke a inne na wybieg...zglos sie do profesjonalnej agencji a oni toba pokieruja...

no taaa ja też nie jestem piękna ale wszyscy sie zachwycają :D :D:D :classic_cool: każdy tak mówi...to że ciotki klotki i meni w busie się ślinią na Twój widok nie znaczy że od razu masz szansę na karierę :P a skoro nie chcesz dawać tu fot to znaczy , że nie jesteś odważna i nie nadajesz sie na modelkę (modelka to nie tylko kości i ladna twarz ale też charakter :) )

Gość jadłowstręt czy co?
62 kg i modelka?! mam koleżanke 175 cm - waży 59 kg i nie wygląda zbyt szczupło. owszem wygląda dobrze ale nie na modelkę modelka 167-170 cm powinna ważyć do 45 kg (wiem bo sama byłam , takie niskie modelki przeważnie biorą do azji ) a modelka 170-175cm max 51 kg dalej 175-180- 57 kg modelki powyżej 180 cm mogą ważyć powyżej 60 kg...

ja przy 176 musialam wazyc 49 kg , smutne ale prawdziwe

Gość barrakuda....
jezu no napisala przeciez, ze zainteresowana bylaby tez praca fotomodelki Wyslij koniecznie te zdjecia, niczym nie ryzykujesz.

Gość fc pukerman
ines byłaś modelką?!?! chyba w Watykanie :D

Gość fc pukerman
Watykanu nie było ? czyli jakieś 1200 lat temu :D :D 🖐️:o

Gość slowiankaa
Ludzie, proszę was, nie czepiajcie się mnie, dlatego tu piszę, żeby zasięgnąc informacji. Nie musicie od razu mnie krytykować. A akw ogole to napisalam, że zdaję sobie z tego sprawę, że przy 62 kg nie zostanę modelką, więc muszę schudnąc przynajmniej z 8 kg. jeżeli już wypowiadacie się to moze przynajmniej przeczyatjcie calą dyskusję? :P

ha ha ha ..wszyscy byli kiedys mlodzi i nie wyzlosliwiaj sie ;)

Gość gwidoniaahaha
nie zawracaj dupy laleczko , nie zostaniesz modelką, to jakbym ja tu pisała 'a mam szanse zostać piosenkarką? bo zawsze o tym marzyłam no i mam struny głosowe , to jak myslicie? "

ines73 mogła być modelką bo jest śliczna i chuda a ja ? ja póki co chuda nie jestem , ale mam kobiece kształty, talia, piersi, bioderka noi i ładną twarz póki co jestem fotomodelką a czy nadaję się na modelkę? sami oceńcie , mam foty w profilu

Gość fankaaa janka
ines czy jak Ci sie podliżę to załatwisz mi dobrą pracę w burdelu we wloszech? i jacy są włosi ? myją się ? mają duże pauki? jaki seks lubią?:

Gość fankaaa janka
ines73 i wymarzona księżniczka ale z was paskudztwa jhak wy byłyście modelkami to jutro na kafeterii będą same powazne tematy :D :D pewnie słowiannka jest tak samo piękna jak wy :D

fankaaa janka________ty sie nawet do burdelu nie nadajesz...wola rumunki niz takie wredne pizdy z kompleksami jak ty ..wiec won z baru :)