Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewiosanałodwe

Ślubna biżuteria -zdjęcia

Polecane posty

Gość drzewiosanałodwe

Jaką biżuy\terie planujecie założyć w tym dniu? Może jakieś fotki? :D

Gość drzewiosanałodwe
Bardzo piękna... Zwłaszcza naszyjnik... Ja się cały czas zastanawiam. Kusi mnie bizuteria z kolorowymi dodatkami, bo będę mieć kolorowy bukiet ślubny. Ale nie jestem jeszcze przekonana, bo raczej nie spotyka się panien młodych w kolorowej biżuterii....

Gość drzewiosanałodwe
Bardzo piękna... Zwłaszcza naszyjnik... Ja się cały czas zastanawiam. Kusi mnie bizuteria z kolorowymi dodatkami, bo będę mieć kolorowy bukiet ślubny. Ale nie jestem jeszcze przekonana, bo raczej nie spotyka się panien młodych w kolorowej biżuterii....

Gość + - takie coś
najbardziej podoba mi się naszyjnik i te kolczyki bo bransoletka trochę taka sztuczna ;) a kolorowa biżuteria ? czemu nie :) bądź sobą miej to co ci się podoba :)

Gość lojjiioi
a taka - chyba sobie zarujesz, na slub cos takiego?

Gość a taka
Skad. Mysle, ze 2 kolczyki sa okay

Gość lojjiioi
Moze i od biedy mogly by byc. Ale przykro mi one nie sa na slub, moze na codzien moglabym drugie zalozyc, bo te pierwsze to zupelnie odpadaja.

Gość a taka
a tymczasem dobranoc bo ledwo zyje;)

Gość SklepJubilerski.com
Każdą biżuterię należy dobierać z głową i w granicach rozsądku,tak aby nie przesadzić bo potem efekt wychodzi odwrotny do zamierzonego. Pozdrawiam www.SklepJubilerski.com

Gość Lidia domder
2

Gość Mam trochę złota
W tym dniu chyba nie wypada zakładać biżuterii pochodzącej z najtańszych hurtowni z chińską tandetą, a ta z linku, że niby ślubna tak właśnie wygląda. Myślę, że wreszcie jest okazja odkurzyć to, czego się na co dzień nie nosi. Mam trochę prawdziwej biżuterii, to założę.

Gość widać kryptoreklamy dają
czadu :O

Gość Karolciagam
Witam, biżuteria na ślubie powinna być wyśmienita, musisz troche poszukać żeby coś wybrać , aż powiesz wowwwwwwwww hehe, polecam Ci fajną pomadke, którą będziesz miała na ustyach aż do rana, bo jest naprawde trwała http://www.bhclub.pl/Sklep/Pomadki-Excellent/Pomadka-Excellent-gleboki-roz jestem z niej bardzo zadowolona i pewnie Ty też będziesz, są różne kolory a cena nie jest duża a warto wyglądać świetnie na zdjęciach:)

Gość pandzior.pl
Bizuteria na ślubie rzeczywiście powinna wyglądać oszałamiająco, ale niekoniecznie musi ona byc ze srebra, czy złota. Na tą jedną noc można założyc podróbkę, która i tak będzie wyglądać ślicznie.Pozdrawiam www.pandzior.pl

Gość poszukiwacz_poszukiwacz2
A ja polecam www.galeriaslubna.com Duży wybór biżuterii :)

Gość maczek61
ja właśnie znalazłam to cacuszko i zakochałam się od pierwszego wejrzenia ;) biżuteria ślub i problem z bielizną już z głowy :)