Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Potrzebuje kasy - może chciałabyś coś kupić?

Polecane posty

Cześć. Troszkę przesadziłam w tym miesiącu i do 10 czerwca niewiele mi zostało, może którąś z Was zupełnym przypadkiem zainteresuje jakiś artykuł z moich aukcji? :) Przepraszam za co poniektóre zdjęcia, mogłyby być lepsze. Jak będę miała czas to poprawie albo pytajcie. Pozdrawiam http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=19748089

Acha, to głównie biżuteria. Ale jeśli ktoś chciałby kupić strój na Castle Party albo sztalugę, proszę napiszcie do mnie. Póki co nie miałam czasu sfotografować, a chętnie się pozbędę ;-) Sztaluga studyjna, najchętniej do odbioru osobistego w Poznaniu

Gość dshglhdsjkgh
chciałbym, ciebie na pare godzin ;)

Gość dshglhdsjkgh
dasz sraki na pare godzin i dam ci 3tys

Bardzo podobają mi się te rzemyki modulowane. Myślę, że mój ojciec za sponsoruje mi je jako prezent ;) Mam nadzieję, że nnikt ich przedtem nie wykupi :D

A tymczasem dziekuje wszystkim za zainteresowanie i gdyby ktos o cos pytal, bede dostepna zapewne dopiero jutro wieczorem. DOBRANOC

A to juz wiem, pewnie Ci o te czerwona chodzi :) sobie tez taka zostawilam, zielona. Ja lubie glownie kolczyki, fantazyjne, ale czasem wykonam sobie cos innego. Znikam, bo padam nog.