Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugkjghkjhgbkjhgkj

jakbyscie opisali profil przecietnego uzytkownika kafe teraz i z 6-8 lat temu??

Polecane posty

Gość yugkjghkjhgbkjhgkj

Profil psychologiczny. Skad teraz tyle glupoty?? kiedys ludzie byli inni? czy debile nie mialy dostepu do sieci?

Gość lknlknfhlkr
na pewno dostep do sieci nie byl tak powszechny

odpowiedz jest banalna. Dzisiaj dostep do netu ma kupa plebsu ktory jeszcze pare lat temu nie mial wogole pojecia czym on jest. Ludzi ze wsi, malych miejscowosci, biede ( a stad wywodzi sie gro chamstwa prostactwa i agresji) w tamtych czasach nie bylo stac na taki luksus. pamietam ze net w domach na poczatku lat 2000 mieli tylko ludzie z takich w miare porzadnych rodzin, mniej wiecej taka klasa srednia, napewno nie ludzie ktorzy zarabiaja po 1000 zl miesiecznie. A teraz kazdy biedak, kazde gowno z ulicy moze sobie na to pozwolic, Poza tym niezbyt wysoki poziom obecnej mlodziezy tez sie do tego przyczynia.

Gość barrakuda....
6-8 lat temu - wyksztalcony, na poziomie,szczery, duze poczucie humoru, niesfrustrowany, inteligentny

Gość chrzanisz net jest
tani od co najmniej 10 lat.

janekrys - a u Ciebie we wsi kiedy internet podłączyli? :classic_cool:

Gość 6-8 lat temu przeciętny użytko
k kafe: - był prawiczkiem - niskim - nie miał dziewczyny - był grubą pusią - wojującą satanistką - ruchaczem z jachtem - srał sobie na klatę - i do ryja - konsumował kloce - bawił się kulkami analnymi - kupował w biedrone kokosowe draże - i ubierał sie w tesco

Gość beautifulnerd
6-8 lat temu bylam za mloda, zeby czytac cafe, wiec sie nie wypowiadam. A tak wogole kto by tu tyle lat wytrzymal.

6-8 lat temu to ja nawet nie wiedzialam co to komp i net ..sie bawilo na podworku i nie bylo sie otylym dzieckiem;p

Gość połowa ludzi z kafe siedzi tu
od 3-5 czy 8 lat :O 🖐️ te same osoby inne nicki

Gość autorka wątpu ma delikatnie
tez mam wrazenie, ze teraz to tu jacys ze wsi siedzą, chamy i prostaki, no a kobiety-zwykle szmaty.

Gość mieszkanka mieszkanka
siedze tu wlasnie od jakis 8lat! ogolnie kiedys bylo smieszniej,teraz jest troche wiecej chamstwa.ale ogolnie bez wiekszych zmian

Mam dwie teorie : - jedna to faktycznie taka ,że to ciągle te same osoby tylko już troche zmęczone konwencją i (nie oszukujmy się ) tymi samymi tematami od lat , powtarzanymi cyklicznie , tysiące razy. Stąd też takie podejście i to ,że mają wyjebane na wszystko i powagę niektórych tematów. Nie dziwię się sama tak mam czasami. - Więcej ludzi wie o Kafe i np.przez demoty czy mistrzów.org ludzie biorą to forum za forum dla debili , z takim podejsciem trudno cos mądrego napisać. Chociaż mimo wszystko poziom frustracji niektórych tu mnie zdumiewa , kiedyś dało się poznać tu fajnych ludzi , z kilkoma osobami mam kontakt do teraz i gadamy , spotykamy się nawet. Teraz bym się bała z kimś skontaktować , ujawnić swoje dane. Nie ufam nowym ludziom na Kafe i kropka. Poza tym brakuje ciekawych osobowości, wszystko to jedno.

Gość gnojarz z onetu
O kant dupy rozbić wasze teorie

Gość nie fszystko jest prawdo
ja wam powiem że jestem dziewicą analną ale uwielbiam pod pewnymi nickami pisać jak to sie puszcząłam i jak mnie walili w kakao ;D

Gość hmmmmmmmm...................
>>janekrys nie wywyższaj się tak co to nie ty bo małeś wtedy internet.... :D :D 6-8 lat temu nie zaglądałem akurat na cafe - ale zapewniam Cię, że internet był takim samym śmietniskiem (jeśli chodzi o treść) jak teraz i tak samo było duzo frustratów, psycholi czy prawiczków itd ;) mam net od 11 lat - wtedy poprostu trzeba było troche ruszyć głową, z sąsiadami się zgrać i stworzyć sieć i dzielić się netem by nie zbankrutować, (pamięta ktoś co to SDI od tepsy - 11KB/s dzieilliśmy na 10 ludzi ;) trudniej było natomiast o komputery bo ceny były 4 krotnie wyższe i nie każdego było stać mniej było dzieci neo, tych najmłodszych kilku- kilkunastoletnich - ale Ci starsi często dokładnie tak samo się zachowywali :P :P