Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGADA-LENKA

VERDISSIMA W POLSCE?

Polecane posty

Gość MAGADA-LENKA

Witam serdecznie, kto z Was kochane dziewczyny wie, gdzie można kupić stroje kąpielowe z włoskiej firmy verdissima? Miałam juz 2 stroje od nich, kupilam je we Wloszech, ale teraz się nie wybieram tam i szukam w Polsce. Będę wdzięczna za jakiekolwiek info. Pozdrawiam Magda

Gość kikka-mikka
O witam! To ja tez sie przylacze do pytania. W zeszlym roku dostalam od siostry w prezencie stroj Verdissima (prezent z wycieczki hihi) i niestety... Zakochalam sie. Niestety rowniez nikt z moich znajomych nie wybiera sie w tamte rejony a to najlepszy stroj jaki w zyciu mialam. Tak skroić potrafią chyba tylko wlosi (albo wloszki??) Moje piersi nigdy nie wygladaly tak nieziemsko w stroju kapielowym. Calosc wogole jest taka piekna, ze gore od stroju czasami zakladam na imprezy. Jak znajdziecie Verdissimę prosze o info :) Pozdrawiam

Gość Intimamda-ex cooperator
Witam was serdecznie Miałem przyjemność współpracować z firmą Intimamoda - stąd wiem że produkty marek: Verdissima, Margeritha Mazzei i Verde Veronica są dostępne w Krakowie - Niestety nie znam adresu sklepu ale powinno się dać go wygooglować ;) Jest również sklep w Poznaniu ale ceny prawie razy 2 więc nie polecam ;)