Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieimprezaszykuje

jaki prezent dla przyszlego KSIEDZA?

Polecane posty

Gość sieimprezaszykuje

wybieram sie na swiecenia kaplanskie do znajomego.Nie wiem co mam mu w tym dniu dac jako prezent?????????????? Wiem ze pieniadze to najlepszy prezent ale to w ostatecznosci jak nic innego nie znajde.Biblia,medaliki,rozance odpadaja bo tego pewnie dostanie mnostwo. Macie jakies pomysly? To nie musi byc przeciez cos religijnego,w koncu to tez "czlowiek" :D

Gość gg4h4h
kondomy

Gość asdggjh
sztuczna lala, przyda mu sie ...

Gość escape@o2.pl
zestaw filmów erotycznych na samotne wieczory po mszy

Gość sieimprezaszykuje
lek na prostatę mu kupię

Gość no to może to, co lubii
? może jakąś nową książkę- jesli lubi czytać jakiś ciekawy gadżet- nie, że erotyczny :P tylko jakaś taka 'nowinka', no... pewno wiesz co mam na myśli, są różne takie wymyślne albo śmieszne/ ciekawe rzeczy niewielkich gabarytów:P może lubi perfumy? też mogłoby być przecież może ciekawy film na dvd, grę na pc/ play station czy co tam ma możesz też kupic mu 'świętą' książkę- czyli np jakieś modlitwy- teraz jesttego dużo, jakieś rozważania itp. albo może interesuje się czymś? w sensie sztuka/ malarstwo/ architektura- możes z mu kupić wtedy jakiś album, jeśli lubi np kościoły/ katedry (ja lubię) to jest mnóstwo takich albumów np. najpiękniejsze świątynie na świecie albo w Polsce... albo różne szlaki turystyczne wyznaczane takimi kościołami różnymi czy też ruinami :P trudno powiezieć- bo Ty chyba wiesz lepiej co lubi ;-) możesz jeszcze dokupić album na zdjęcia albo coś takiego bardziej osobistego wszelkie książki i albuumy będa na dłużej, możesz napisac dedykację na pierwszej stronie- będzie pamiątka 'użyteczna' i przyjemna;)