Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariusz555

Eliksir Młodości

Polecane posty

Zdrowie z natury GrazJa-OiL ma szerokie spektrum działania. Olejek wyprodukowany na bazie oleju migdałowego z eterycznymi olejkami, z Geranium, Vetiver i Ylang Ylang. Najlepsze co nam natura daje dla zdrowego samopoczucia i dla zrowia skory. Stwarza dobre samopoczucie i upiększa skórę , nadaje się do codziennej pielęgnacji całego ciała z wyjątkiem błon śluzowych! Olejek który pochodzi z kwiatów, liści i korzeni, zastępuje wszystkie dodatkowe kremy i lotiony. GrazJa-OiL nie zawiera żadnych chemikalii i pomaga między innymi: * sprezystosci skory, szczegolnie twarzy i szyji . Juz po krotkim czasie uzywaniu olejka (ca. 2 tyg.) odczuwa sie wygladzenia zmarszczek i jendrosci skory * zmniejszenie celuitis i rozstepow ciazowych * likwiduje calkowicie zanieczyszczenie skory * leczy choroby skórne np: neurodermitis, eksemy i psoriasis * zwalcza dolegliwosci u suchej skory i luszczycy * przy regularnym masaźu piersi tym olejkiem powoduje ich jędrnosc i powiekszenie http://mother-love.pl/wiosenna-oferta?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1&category_id=150

Gość Iloonaooo
Też używam tego olejku. Sprawdził się na mojej trądzikowej cerze, gdzie myślałam, że już mi nic nie pomoże.