Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nikim?

mam 22lata i nie mam studiow,co myslicie o mnie?szczere odp prosze

Polecane posty

Gość jestem nikim?

mozecie mnie zbluzgac co chcecie,ale chce wiedziec co o mnie myslicie? bylam zagranica.

Gość khagern
a ile ludzi na ziemi nie ma studiow??

Gość jestem nikim?
studiowałam pracę pod latarnią

Gość a propos, to nie wiem,
nic o Tobie nie wiemy, więc jak możemy cokolwiek o Tobie myśleć? a sorry - wiemy, że jesteś 22-latką, bez studiów, która była za granicą. łooo, multum informacji!

Gość khagern
bo polska to dziwny kraj dziwnych obyczajow i wartosci

Gość sheila30
dlaczego masz byc nikim???? ja tez nie mam studiow skonczonych/ zrezygnowalam/ tez jezdzilam za granice a teraz prowadze firme-pensjonat nad morzem

Gość mam racje ;]
Lepszy ktoś bez studiów z fachem w ręku i konkretnymi umiejętnościami niż taki studenciak z prywatnej uczelni których teraz multum.

No wiesz, niby nie masz studiów, ale przecież w każdej chwili możesz się na jakieś zapisać :) Poza tym ktoś kto studiuje jakąś tak socjologię, kosmetologie i inne podobne też tak na prawdę nie ma studiów :D albo osoby "studiujące zaocznie" na prywatnych uczelniach te różne administracje albo zarządzania i marketingi :D To już lepiej na prawdę nie mieć żadnych studiów niż takie :D Ktoś kto kończy coś takiego i wpisuje to sobie w CV równie dobrze mógłby tam zamieścić napis "udaje że jestem inteligentny" :p

Gość sheila30
świadczymy różne usługi, ale zawsze przyjmujemy gości na bogato i bez krępacji

Gość do Zaje...fajna
niektorych insteresuje np. socjologia albo politologia

to znaczy studiuje tu zagranica na prywatnej uczelni, pierwszy rok,ale mysle o powrocie i dlatego pytam co ludzie by mysleli o mnie? np.moj ojciec mowi o mnie _nieudacznica_ ze znajdzie mi prace na kasie mowie serio :(

Gość bo tak i już
akurat kosmetologia jest bardzo przyszłosciowym kierunkiem :D Po za tym co to za trend zeby oceniać clowieka na podstawie ukonczonej uczelni ? znam ludzi po maturach którzy świetnie sobie dawali rade w życiu i ludzi ze skońzonym studiami nie umiejących nawet ruszyć palcem. Ktoś kto na tej podstawie ocenia ludzi chyba leczy swoje kompleksy więc się nie przejmuj ;)

No i ok :) jeśli ich tak bardzo interesuje to niech po skończeniu szukają pracy w swoim zawodzie a nie w jakimkolwiek bo maja wyższe wykształcenie :D to są studia typowo hobbystyczne :)

Gość bo tak i już
zajefajna 80 % ludzi nie pracuje w swoim wyuczonym zawodzie ;D Po za tym, to że ukończyłam studia hobbystyczne jak to nazwałaś nie zmiena faktu że wyższe wykształcenie posiadam i napracowałam się żeby je zdobyć ;)

Gość bo tak i już
zajefajna uczestniczyłas kiedykolwiek w rynku pracy ? Bo widac że nie masz pojęcia z czym to się je. Dzisiejszy rynek pracy ceni osoby ktore potrafią w 3 sekundy się przekfalifikować. Dziś przesadzam kwiatki, jutro pracujee w reklamie.Kierunek studiów w wielu przypadkach nie ma znaczenia, oprócz zawodów specjalistycznych. Jeśli uważasz że skończys studia i bedziesz do końca życia pracować w jednym miejscu pracy i zawodzie to powodzenia ci zycze :D ( nie pisze o takich zawodach jak lekarz, prawnik etc )

Gość bo tak i już
ja się umię przekFalifikować z dysortografki na profesora miotka

Gość bo tak i już
strasznnnnne, literówka się pojawiła, normalnie ide se palnąć w łeb :D

Nie o to mi chodziło :) po prostu nikt nigdy nie może odpowiedzieć mi na pytanie GDZIE chce pracować po skończeniu socjologii :p Zawsze słyszę że "aaaaa mam magistra to gdzieś sie uhaczę" :D dla mnie to śmieszne, bo to tak samo jakby w ogóle nie miał żadnego wykształcenia, a studia kończył żeby sie chwalić magistrem :D Poza tym na socjologii 4/5 studentów to tacy, którzy usiłowali studiować gdzie indziej, ale nie dawali rady to poszli na socjologie żeby mieć tytuł magistra :p

ee socjologia mnie nie interesuje :D 3lata temu dostalam sie na administracje na uniwesytecie ale stwierdzilam,ze wyjade i tak poszlo

Gość bo tak i już
zajefajna...ale ja wcale nie jestem socjologiem :D akurat jesli chodzi o socjologie to się z Tobą zgodze :P

Gość moj chlopak ma matke alkoholic
mam podobna sytuacje :(