Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiramisku

Czy mam szanse z nią konkurować? ona jest piękna... mój facet do niej poleci

Polecane posty

Gość Tiramisku

Niedługo wraca 'była' mojego faceta do polski... to była jego pierwsza wielka miłość, jak sam opowiadał, mogłby wtedy za nią pojechać na koniec świata gdyby ona tylko tego chciała nie widzieli się ze soba od roku.. przez ten czas poznał mnie, a dokladnie pół roku temu i od jakiś 3 miesiecy jesteśmy razem.. przyznał mi się, że ta jego była wraca do polski w czerwcu- strasznie się boję, że on po prostu do niej poleci jak pies... oczywiscie, jesli ona tego bedzie chciała raz kiedy moj facet bral prysznic, weszłam na jego laptopa i wysłałam sobie pare jej fotek na mój adres email aby sobie ją pooglądać i ocenić wzgędlem mnie.. daje jej jedną fotkę, sami przyznajcie.. jest cudowna i mi daleko do niej :( http://i52.tinypic.com/f4pkis.jpg

Gość Annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt, jest śliczna..

Gość gwoli wyjasnienia...
Jesteś autorko po prostu żalosnai nawet o tym nie wiesz.

Gość no a moze daj swoje zdjecie
żeby porownac? :o

hahaha ale żałosna jesteś sama swoją fote tu wrzuciłaś :D

Gość brdzo ldna babkaaaa
zajebiste ma oczy....

Gość jdhgffdfd
taki chomik, mi sie nie poodba

Gość powiem Ci autorko...
musisz bardzo niskie mniemanie mieć o sobie, skoro w ten sposób się podbudowujesz... I niskie mniemanie o swoim facecie, skoro uważasz, że tak łatwo poleci do niej...

Gość wakalisa
jest piekna, trzeba przyznac na twoim miejscu tez bym sie obawiała :D

Gość Tiramisku
Swojej nie wkleje bo wiem, ze na tle tamtej dziewczyny wypadam słabo po prostu boje sie, czy to tak trudno zrozumiec?

A czemu się rozstali? To chyba kluczowa sprawa, żeby ocenić czy jest duża szansa, że do siebie wrócą

Gość Tiramisku
no wlasnie dlatego, że ona wyjechała na rok do Anglii .. on mógł z nią jechać, był strasznie zakochany, ale ona tego nie chciała więc mam po prostu nadzieje,że jak tu wróci to ona nic nie bedzie chciała z nim bo on.. czuje to we krwi ze by do niej poleciał

a nawet jakby ona nie chciała, to byłabyś szczęśliwa z myślą, że twój ukochany jest z tobą tylko dlatego, że inna go nie chciała? coś jak produkt zastępczy albo nagroda pocieszenia...

Gość Tiramisku
bardzodusna my wszyscy jestesmy z kims tylko dlatego bo ktos lepszy nas nie chce.. czy ty myslisz, ze byla bys z przecietnym chlopcem, ktory zarabia 1800 miesiecznie, i nie jest ciachem gdyby tylko jakis znany i bogaty aktor np chcial sie z toba umowic? nie badz smieszna..

Gość wertyutrew
fakt, ta dziewczyna jest bardzo ladna. ale nic nie zrobisz. jesli sie spotkaja, jesli beda chcieli byc znowu ze soba to tak bedzie. twoje umartwianie sie nic nie da. nie pokazuj ze jestes zazdrosna, badz pewna siebie, zeby twoj facet wiedzial co moze stracic. nawet jesli bedzie chcial z nia byc (a ona z nim) to nie dlatego ze jest ladniejsza od siebie tylko dlatego ze laczylo ich uczucie, ze im na sobie zalezy.

Gość wertyutrew
*od ciebie

Gość wertyutrew
a poza tym to chamskie wklejac czyjes prywatne zdjecia

Gość a mnie facet zostawił dla
kobiety, która nawet nie wiem czy wie, że się w niej kocha, możecie to zrozumieć? też mam jej zdjęcie, jest bardzo ładną dziewczyną, atrakcyjna, ma super figurę, siedzę i gapię się w jej zdjęcie i dobijam :(

Gość a mnie facet zostawił dla
ta dziewczyna na zdjęciu jest w miarę ładna, ma fajne oczy i taka nawet przyciągająca ale ta, w której zakochał się :( mój były jest dużo ładniejsza według mnie :( więc nie smutkuj się, bądź dobra dla niego to nigdzie nie pójdzie

Gość srytreytery
nie zakladalas w tym tygodniu juz takiego tematu?

Do Tiramisku Jeżeli NAPRAWDĘ masz takie podejście, to mam nadzieję, że ona go będzie chciała. W życiu nie przeczytałam czegoś tak głupiego i bardzo ci współczuję. Dla mnie nie ma znaczenia ile zarabia mój ukochany, dodam że mało, ale to nie moja sprawa bo nie ma się mężczyzny po to, by kupował prezenty i stawiał kolacje. Z charakteru idealnie do siebie pasujemy, zarówno świetnie się razem bawimy, jak i rozmawiamy na różne tematy. Mamy wspólne zainteresowania, tematy do dyskusji. I jestem z nim, bo go kocham, a nie dlatego, że ktoś lepszy mnie nie chce. I na szczęście, w przeciwieństwie do ciebie wiem, że on też ze mną jest tylko i wyłącznie z czystej chęci bycia razem i cieszenia się sobą.

Gość maniaczko ty
my wszyscy jestesmy z kims tylko dlatego bo ktos lepszy nas nie chce." ja sie uwazam za najlepsza i uwazam mojego faceta za najlepszego. masz jakies chore myslenie maniaczki, idz sie leczyc :-O

Gość tamtama
masz masz... moze byc piekna ale miec zjebany charakter :)

Przesłodzona, nieintrygująca uroda, to urocze u 12 letniej dziewczynki, ale dorosła kobieta powinna mieć w sobie "te coś".