Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotel max luboń

policja luboń ,kto ,,policje ,,lubońskom nazywa policją ten znieważa policje!!!

Polecane posty

Gość hotel max luboń

W życiu widziałem wiele.................... ale takiego spoufalenia jednostki policji z miejscowym bambrem-businesmenem JANEM CEGŁOWSKIM I JEGO RODZINĄ nigdy!!!!!!!!!!!!!!!! ,a myślałem ,że takie rzeczy to tylko spotyka się w filmach............,jednak nie......, przecież to do produkcji filmów reżyserów nakłania to co dzieje się w rzeczywistości a scenariusz pisze życie. To co dzieje się w Luboniu k.poznania porównywalne jest do afery śp.Krzysztofa Olewnika[ z wyrazami szacunku dla Krzysztofa] ............................................................ ......................Co prawda w Luboniu jeszcze nikt nie został uprowadzony i zamordowany............. jeszcze nie,bo w tym miasteczku to tylko kwestia czasu jeśli w ten ,,luboński burdel,, nie wkroczy MINISTERSTWO SPRAWIEDLIWOŚCI CZY ABW!!!!!!! WSZELKIE SPRAWY Z LUBONIA NALEŻY KIEROWAĆ JUŻ TYLKO DO WARSZAWY DO ORGANÓW NAJWYŻSZYCH W POLSCE BO OBJEKTYWNOŚC JEST WĄTPLIWA NAWET W NADRZĘDNYCH ORGANACH NAD JEDNOSTKĄ LUBOŃSKIEJ ,,POLICJI,, W POZNANIU!!!! LUBOŃSKĄ ,,POLICJE,, NAZWAJĄC POLICJĄ ZNIEWAŻA SIĘ POLICJE I WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI!!!! W LUBONIU PRZY UL.POWSTAŃCÓW WLKP. NIE MA POLICJI TYLKO PSEUDOPOLICJA A KONKRETNIE TO WYŁUZDANE PENERSTWO NIE WIELE RÓŻNIĄCE SIE OD ZWYKŁYCH CH*JÓW PARKOWYCH CZY MENELI............... CHOCIAŻ KILKA OSÓB JEST TAM OK. CHYBA SIEDZĄ TAM ZA POKUTE................ Z TĄ RESZTĄ PENERÓW

Gość mam dość debili na tym forum
chyba lubońską :D :D ale z ciebie analfabeta nie dziwota żeś głupi :D

Gość hotel max luboń
to sie usuń ścierwo z tego forum będzie o debila lub debilke mniej............ NORMALNIE PISZE SIE LUBOŃSKĄ ALE O NIENORMALNYCH POZWOLIŁEM ZROBIĆ SOBIE WYJĄTEK ABY NIE OBRAŻAĆ NORMALNYCH. POZDRAWIAM CIE KURWO I WSPÓŁCZUJE ,,,,,,,ZE ZRODZIŁA CIE DZIWKA I NIE WIESZ KTO JEST TWOIM OJCEM............