Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuferowa

Boję się rozczarowania dorosłego zycia

Polecane posty

Gość chuferowa

Chodzi mi o to, że teraz, będąc u progu dorosłego życia myślę i wierzę w to, że uda mi się odnieść sukces zawodowy i rodzinny. Znajdę dobrą pracę, fajnego męża, będę miała udane dzieci, własny dom z ogordem i samochód. Ale jak patrzę na niektórych starszych od siebie albo słyszę niektóre historie, to widzę, że mimo marzeń w niektórych przypadkach to sie nie udaje:O A przecież ci ludzie też chcieli byc szczęsliwi i mieli plany tak jak ja:O Boje się rozczarowania, boję się tego że jak już będę miała te 35,36 lat nie będę miała własnego mieszkania, marną pracę i nie będę miała dzieci:O To jest straszne... Dorosłośc taka prawdziwa mnie przeraża. Tym bardziej, ze ja nie jestem przebojowa, nie mam pewności siebie. Nie umiem iść przez zycie z podniesioną głową. Kończę marne studia. Ma ktoś tak?

chuferowa - obawiam się, że musisz porzucić swoją senną idyllę, ocknąć się i przygotować na ciężką, życiową harówę!

Gość chuferowa
Ele mele - boję sie tego, aczkolwiek z drugiej strony czemu mnie ma się nie udać? Dlaczego? a Może właśnie mnie się poszczęści? Liczę na to ;)

Gość chuferowa
Nie dziękuję:) i wzajemnie zyczę:)

Ja jestem zadowolona ze swojego życia. Chociaż nie będę tutaj kłamała, że zawsze, wszystko toczy się po mojej myśli i tak jakbym chciała, ale nie wszystko można mieć.

Gość chuferowa
Wiem, że nie wsyztko bedzie tak jak bym chciała. Przecież nie można mieć wszystkiego;) Ale mam nadzieję i wierze, że jednak się mnie uda. Startu nie mam za dobrego, ale zobaczymy, co jest mi przeznaczone.

Ja nie miałam praktycznie w ogóle startu, cokolwiek to oznacza. Sama na wszystko musiałam sobie zapracować, więc nie podcinając Ci skrzydeł napiszę tylko, że tym trudniej będziesz miała. Ale wierzę w to, że dasz radę ;)

Gość chuferowa
Dzieki Ele Mele za miłe słowa:) Ciepła z Ciebie osóbka:) Wszystkiego dobrego!

Cóż, życie jest brutalne. Jeżeli nie jesteś ładna, to nie obiecuj sobie zbyt wiele. Musisz być ekstra laską, żeby upolować fajnego faceta. Inaczej zostają odpady. Analogicznie ze studiami - po średnich studiach będziesz roznosić ulotki. Prawda jest taka, że w życiu musisz być wśród najlepszych, albo jesteś nikim.

Gość chuferowa
Powiedzmy, że jestem w miarę ładna:) Ale co prawda to prawda- życie jest brutalne.

Gość dfgdsgfdsgsfdg
figurawoskowa ma racje czysta prawda i tylko prawda

Gość heh

Bzdura fajna laska po 30stce 35 jest do wyrzucenia.  

on33