Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka878

Jak przestać kochać potwora!????

Polecane posty

Gość zalamka878

nie rozumiem za co ja go tak kocham.. czasami sie zastanawiam czy ja jestem normalna? jak można kochac kogos kto nas zdradzał, oszukiwał, robił nadzieje na zmianę a potem olewał.. w końcu zostawił dla innej ale mimo to ze kreci z inna to ciagle mi pisze ze teskni ze kocha.. ciągle mi o sobie przypomina.. co ja mam zrobic dziewczyny jestem już psychicznym zerem.. czuje sie jak chora psychicznie jak omotana :( na wizyty u psychologa potrzeba pieniędzy ja nie mam teraz na wizyty a państwowo nie pójdę bo mieszkam w bardzo malej miejscowosci gdzie kazdy sie zna:( nie chce uchodzic za wariatkę chociaż wiem że juz nia jestem tym jak sie daje poniżać przed nim :( co robic?

Gość Korzystanie z serwisu oznacza
ja ci poradze przy najblizszej okazji jak podejdzie strzel mu plaskacza,mowie ci to bardzo pomaga sama mam zamiar tak zrobic hehehehehehehehe

no cóż...."potwór" przynajmniej zapewnia emocje , czasem do granicy psychologa.... jednak to oddanie i ta chęć bycia panną na zawołanie, jest silniejsza niż rozsądek... nawet widzisz dzięki temu (jak autorka wyżej)można sobie poskakać do gardeł , wyboksować lub postrzelać z liścia.... czysty romantyzm

Gość Myyyy kobiety
potrzebujemy silnych emocji :D a on Ci to zapewnia kochanie ;)

Gość certinet?
Lepszy taki facet niz jakis spkojny nudziarz, racja?

Gość Myyyy kobiety
No pewnie, że lepszy taki niż spokojny nudziarz, a jeśli jeszcze udaje kochającego, miłego, przyzwoitego i wspaniałego to jeszcze bardziej "kręci" i uzależnia. Każda kobieta to lubi ;)