Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalne?

krwawienie po pierwszym razie... pomocy :)

Polecane posty

Gość czy to normalne?

Drogie kobietki, przedwczoraj kochałam się pierwszy raz z moim chłopakiem... nie bolało jakoś bardzo, krwi zaraz po też dużo nie było... tylko, że... nadal mam plamienie... plamienie, bo krwawieniem bym tego nie nazwała... drugi dzień po stosunku, to normalne? dodam, że to nie jest taka krew czerwona, tylko taki brązowawy śluz na wkładce... wybaczcie, wiem, że to obrzydliwe... ale trochę się martwię...

Gość dfdsfdf
nadzerka

czesc:) Ja sadze ze nie masz sie czym martwic, poniewaz niektore kobiety po 1 stosunku z mezczyzna reaguja krwawieniem/plamieniem a 2 nie maja tego. Jest to normalna reakcja i oczywiscie dla kazdej z nas indywidualna:) Glowa do gory..:) PO kilku dniach plamienie powinno minac:)

Spokojnie w ciąży nie jesteś. To całkiem normalne. Podmywaj się płynem do higieny intymnej, korzystaj z wkładek i przeczekaj. Mam nadzieję, że korzystacie z jakiejś formy antykoncepcji?

Bez przesady. Jak plamienie/krwawienie wystąpi po praktycznie każdym stosunku, to wtedy można martwić się nadżerką. Ale w obecnej sytuacji dziewczyna nie ma się czym martwić.

Gość czy to normalne?
O rety, dzięki... zabezpieczaliśmy się - gumka - mam nadzieję, że to wystarczy. Nie chcę brac tabletek... mam trochę problemy z hormonami, nie chciałabym dodatkowo sobie rozstroić organizmu tabletkami.

Gość ffffffssds
proponuję dodatkowo globulki dopochwowe czy coś w tym stylu, gumka to przede wszystkim ma chronić przed chorobami przenoszonymi drogą płciową

A myslalas moze o plastrach antykoncepcyjnych? Sa mniej znane niz tabletki ale rowniez skuteczne i maja mniej hormonow:)

Gość czy to normalne?
Eh... a dzisiaj zamiast plamienia pojawiła się normalna krew... więcej niż wcześniej... nadal nie mam się czym martwić? :O przepraszam za upierdliwość, ale musicie mi powiedzieć :)

Gość czy to normalne?
:)